Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

מוזר שברכב מ2010 כבר נדלקת נורת ממיר קטליטי.

תזה התחיל הבוקר אחרי שתידלקתי מיכל מלא בתחנה הרגילה. אחרי 20 דקות נסיעה נדלקה נורת בדוק מנוע ומפתח ברגים כתום והודעה check anti pollution.

בדרך חזרה מהלימודים נסעתי כמה עשרות קילומטרים על 3000-3500 סלד אולי ישחרר משהוא סתום מי יודע.

כשהגעתי הביתה חיברתי לסקנר שיש לי והתקבל הקוד הנ״ל. איפסתי אותו ועשיתי נסיעה תוך מעקב אחרי גרף שני חיישני החמצן והפלא ופלא הם מתפקדים כראוי. הראשון משחק בין 0.1 ל0.7 וולט והאחורי די יציב על 0.7.

יכול להיות שזאת הייתה מעידה חד פעמית?

הרכב אמנם באחריות אבל לא מאמין שהממיר כלול..

מה יש לכם לומר?

שמעון

פורסם

עד היום לא זכור לי מקרה של קוד תקלה כזה בלי שנגמר בהחלפת ממיר אבל לך תדע...

אבחון של הממיר על ידי מחשב ההזרקה מתבצע לאורך זמן נסיעה דיי ארוך ובכלל צריך שיתקיימו כל מיני מצבי פעולת מנוע על מנת שיקבע האם יעילות הממיר תקינה או לא ולכן כל מה שנותר לך עכשיו הוא להשתמש ברכב כרגיל ואם ידלק כנראה לא תהיה ברירה אלא להחליף את הממיר.

בכל מקרה אני מציע שהרכב יבדק עם סורק מקורי של רנו שלא יהיו הפתעות עם קודי תקלה אחרים.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ערב טוב.

אז קוד התקלה שוב חזר. p0420.

שוב, חיישן החמצן האחורי מראה קריאה די קבועה של 0.7 וולט. האם זה מראה שאכן הממיר לא מבצע עבודתו כראוי?

קבעתי ללכת מחר למוסך יבואן שיסרקו את המחשב. יש סיכוי להחליף לממיר חלופי אצלהם?

כי ממיר מקורי אין סיכוי שאני מחליף, יקר מדי

תודה,

שמעון.

• תוכן חדש...