Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אפתח ואומר שאני מחר בבוקר קופץ לחברינו רון אבל רציתי לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה הזו.

בנסיעה בתור העיר, אחרי 3 דקות נסיעה כל הנורות של ההילוכים הבהבו יחד והגיר פשוט השבית את עצמו. רק כיבוי והדלקה של הרכב שחררו את הגיר ואפשרו לי להשלים את 500 המטר עד לחניה.

לפני כמה ימים (יום שני) בזמן נסיעה בערך ב120 התחיל לי רעד שהיה מלווה בהדלקות של שתי הנורות של הABS ומערכת הבלמים (סימן של רכב מחליק וסימן קריאה בתוך עיגול, סליחה על העילגות). ניגשתי לרון ולאחר קריאת תקלות הוא ניקה לי חישנים כלשהם בגלגלים והתקלה לא חזרה, גם הרעד לא חזר.

(יום שלישי) החלפתי יום למחרת צמיגים כי הם כבר הגיעו לשלב שהם צריכים החלפה.

היום קרה לי המקרה שתארתי.

ובנימה אישית יותר ופחות טכנית - מתחיל להרגיש לי שכל המיתוס הזה של אמינות גרמנית מתחיל להתפוגג לי. יש לי את הרכב שנה, החלפתי כבר משאבת מים, חישן N75 ועכשיו זה :-(

• תוכן חדש...