Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

STIO, אשמח אם תעדכן משהו לגבי המערכת מולטימדיה ממידע שהגיע אליי לעומת המערכת האירופאית.

 

באירופה הרכב נמכר עם המערכת המשודרגת של מסך 6.5 אינצ' (מופיע גם במפרט הטכני בישראל) ומשום מה נראה כי בכל זאת הפולו נמכרת כאן עם מערכת המולטימדיה הרגילה של הפולו עם מסך 5' עם יכולות מצומצמות - יש בידייך מידע שכן כבר הזמנת את הרכב?

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

  • תגובות 818
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם גודל תא המטען זה טעות? רשום 204 שזה תא מטען פצפון וקטן מהפולו הרגילה.

פורסם (נערך)

עברתי עכשיו על הניירת של ההזמנה.

 

ההזמנה מורכבת מטופס ההזמנה עצמו, טופס הצעת מחיר שהדפיס הסוכן טרם ההזמנה וטופס מקורי עם רשימת האבזור המלאה שהתבססתי עליה בעת הזמנת הרכב (קטלוג). כמו כן יש מצגת שנשלחה אליי במייל טרם ההזמנה עם פרטים ותמונות.

 

לגבי ידית בלם היד:

1. גם בהזמנה עצמה וגם בטופס הצעת המחיר אין שום התייחסות לכך שהרכב יגיע עם כפתור חשמלי במקום ידית בלם יד רגילה.

2. בטופס המפרט המלא (קטלוג) שמצורף להזמנה רשום במפורש: "בלם יד וידית הילוכים מצופים עור", משמע יש ידית בלם יד רגילה. גם בכל תמונות היצרן יש ידית בלם יד רגילה.

3. במצגת שנשלחה אליי במייל לפני שהזמנתי את הרכב, אין שום התייחסות לנושא הכפתור החשמלי ויש אפילו תמונה של הרכב עם ידית בלם רגילה, מבלי שרשום "התמונה להמחשה בלבד".

 

בנוגע למולטימדיה:

בטופס ההזמנה עצמו וגם בהצעת המחיר לא רשום מה גודל המסך, אלא רשום רק "מערכת מולטימדיה", אבל בעמוד המפרט (קטלוג) המקורי מופיע כך: "מולטימדיה (...) בעלת מסך מגע 6.5 אינץ'".

 

יש סתירה משמעותית בנוגע למה שאני הזמנתי למה שמופיע כעת באתר מבחינת ידית בלם יד וגודל מסך המולטימדיה. אם הובטח לי X והזמנתי X הם צריכים לספק לי את מה שהזמנתי.

 

שלחתי מייל לסוכן לבקשת הבהרות, אעדכן שיגיעו תשובות.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

בסופו של דבר אני הזמנתי את הרכב תוך ידיעה ברורה מה יסופק לי בהתאם לצרכיי. חשובים לי עניין הידית בלם היד, מולטימדיה ושעון חום למשל כמו גם עוד דברים.

יש לי את זה בכתב מצורף להזמנה בצורה חד משמעית, וגם יש תמונות של האבזור וחלק מזה גם העלתי לפה ביום ההזמנה. אני גם ביקשתי לדעת פעם אחר פעם לפני חתימת החוזה האם מה שרשום אכן יסופק, וענו לי שכן. זה האבזור/מנוע/גיר ועל בסיס זה נחתמה עסקה.

 

לפי מה שאני רואה באתר:

1. מחיר צבע המטאלי עלה ב- 500 ש"ח.

2. אין אופציה להזמין את הצבע הכסוף אותו הזמנתי - במקומו יש אופציה לצבע שחור מטאלי בנוסף לשחור רגיל.

3. הובטחה לי מע' מולטימדיה 6.5 אינץ', בפועל עושה רושם שתסופק מערכת נחותה יותר, קטנה ובסיסית.

4. הובטחה לי ידית בלם יד רגילה מצופה עור עם תפירה אדומה, בפועל יסופק כפתור חשמלי מסכן.

 

אולי אם אני "אחפור" עוד באתר אני אגלה עוד כל מיני שינויים. בכל מקרה עדיין לא קיבלתי תשובה סופית מהסוכן ממנו הזמנתי - הוא עדיין בודק את הדברים. הוא לא ידע על הנושא בגלל והופתע כמוני, אני נתתי לו קישור במייל כדי שיראה על מה מדובר וכתבתי לו על מה ללחוץ. אני מאוד מקווה שיתברר שזו טעות כי אחרת תהיה בעיה, מה גם שבמערכת ההזמנה המקוונת של פולקסווגן גרמניה אין שום אופציה אפילו בתוספת תשלום לבלם יד חשמלי למשל, זה לא מופיע בכלל באופציות וגם לא בתמונות הרשמיות/סרטונים ביוטיוב ובשום מקום. עם זאת, מולטימדיה נחותה יותר יש גם יש.

 

הזוי ומפתיע כאחד.

פורסם

אתה מופתע מזה שיבואן יעשה הכול כדי למקסם את רווחיו ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הדבר היחידי שמעלה תהייה לחיוב זה שהדברים מבולבלים מאוד באתר:

 

מערכת המולטימדיה בגדול 5' רשומה גם בגולף - דבר שלא נכון בפועל, מגיעה מערכת עם מסך בגודל 5.8' לפחות.

בלם יד חשמלי אכן לא קיים בשום מקום בעולם וכן גיר DSG6 לפולו GTI - נראה לי שאלו טעויות העתקה.

 

לעומת זאת, במפרט המסודר (קובץ ה-PDF הרישמי) מופיעים הדברים הבאים:

ניתן להזמין צבע כסף, מערכת המולטימדיה היא 6.5' ובלם היד הוא רגיל ומצופה עור.

 

 

קצת שכונה ליבואן להציג מידע בצורה כזאת.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

בדקתי שוב באתר. בהתחשב בעובדה שאין בלם יד חשמלי בפולו בשום מקום בעולם וגם היצרן לא שמע על דבר כזה (אלא אם כן הוסיף אותה ממש לאחרונה), זה נראה כאילו הם עשו העתק-הדבק מהגולף GTI לפולו GTI.

שים לב לתמונה של הכפתור בלם יד - זהה לחלוטין לגולף... אני הייתי בסוכנות אז והיתה שם גולף GTI וישבתי בה. אכן הכפתור שם נראה כך. יש מצב שהם עשו ברדק ואין מה לדאוג?

 

אהה, ושים לב לשוס (עוד טעות): "אנטנה משולבת בשמשה האחורית" - בפולו! גם על זה היצרן לא שמע, עוד לא ראיתי אנטנות משולבות בשמשה בפולו, אבל בגולף יש!

פורסם (נערך)

גיא\כח סוס - או שגם ב vw.co.uk שינו לאחרונה מידע,או שלאדע מאיפה צ'מפיון העתיקו 1:1

 

* כי גם שם מופיע כפתור בלם יד במקום ידית (גם בתמונות לא רואים את הידית,האמת שגם לא את הכפתור המעפן :p )

 

* שם יש צבע כסף כבחירה (עולה 540פאונד,משם כנראה העליה במחיר שגיא ציין)

 

* גיר ה DSG אכן שבעה הילוכים ולא שש

 

3 doors, 7 Speed auto DSG, from £20,145-3

5 doors, 7 Speed auto DSG, from £20,775

 

* לא ציינו שם גודל מערכת מולטימדיה

 

בקיצור - סלט שלם,כנראה שנדע לבטח רק כשיגיע רכב ההדגמה המיוחל.

 

עריכה אחרונה - לפי הסרטון הזה,יש בלם יד,ויש מערכת 6.5",אז אפשר להפסיק לדאוג ;)

 

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אופיר, תוכל לתת קישור לפולו GTI באתר המדובר? לא מצאתי.

 

ולדעתי צריך להתבסס על פולקסווגן גרמניה, ולא על סוכנויות משנה בעולם.

פורסם
לדעתי צריך להתבסס על פולקסווגן גרמניה, ולא על סוכנויות משנה בעולם.

 

לדעתי צריך לגזור ולשמור את ההתפחות האחרונה של השרשור הזה בשביל אנשים שבעתיד יבואו ויגידו שזה כזה ביג דיל להזמין רכב לפני שיש רכב הדגמה/תצוגה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לדעתי צריך לגזור ולשמור את ההתפחות האחרונה של השרשור הזה בשביל אנשים שבעתיד יבואו ויגידו שזה כזה ביג דיל להזמין רכב לפני שיש רכב הדגמה/תצוגה.

 

תראה, דווקא בגלל היעדר רכב הדגמה באולם היבואן פירט בצורה כ"כ מפורטת את כל הציוד שאיתו מגיע הרכב בצירוף תמונות, ושם את כל המידע הזה בכל האולמות לכל דורש. אפילו קיבלתי חומר נוסף במייל טרם ההזמנה, וגם לפני החתימה וידאתי בע"פ את הדברים.

אני מחזיק מידע בכתב שחור ע"ג לבן, ובו רשום שהרכב יגיע עם כל האבזור אותו הזמנתי, שזה בין היתר עם ידית בלם יד נורמלית מצופה בעור (ולא כפתור חשמלי עלוב), מערכת מולטימדיה מתקדמת בגודל 6.5 אינץ' ולא מערכת בסיסית ומסכנה בגודל 5 אינץ', שאפשר להזמין צבע כסף מטאלי אותו הזמנתי (בניגוד למה שמופיע באתר שהצבע בוטל לטובת שחור מטאלי שלא היה קודם), ושתוספת על צבע מטאלי היא 1000 ש"ח (ולא 1500 ש"ח) לעומת מה שכתוב באתר. אגב, נושא שלא עלה פה הוא שעון החום שגם בקשר לזה ביררתי כמה וכמה פעמים ואמר לי שיהיה שעון.

 

אם הם מתכוונים לבצע הרעת תנאים בצורה כ"כ בוטה, אז שיחזירו את המקדמה וניפרד כידידים. לא קרה כלום. עדיין, אני לא מאמין שיבואן מכובד כמו צ'מפיון ירשה לעצמו לעשות דבר כזה. לשנות את המפרט תמיד אפשר (גם לרעה לצערנו, אבל זה קורה בד"כ לטובה תוך עדכון הלקוחות), אבל מן הסתם זה צריך להיות לפני הזמנת הרכב ולא לאחר מכן - אחרת שייקחו אחריות.

 

בכל אופן אני מאמין שיהיו חדשות טובות מחר ויתברר שמדובר בטעות אנוש - כל הסימנים מראים שמדובר בטעות. אעדכן.

פורסם

אני רק אניח את זה כאן:

 

פשוט רשום שם למטה באותיות הקטנות שהמחיר "לא סופי" כי זו הזמנה מיוחדת...

 

אני לא אומר שהולכים לערבב אותך ולתת לך מכונית עם אבזור נחות ממה שחתמת ושילמת עליו. שיהיה ברור שגם אני דיי בטוח שמדובר בטעות אנוש ואין באמת רמת איבזור "איזראל אדישן". אני מדבר על הבלאגן, הבלבול וחוסר הוודאות שהזמנות כאלה יוצרות. מי שסבבה לו עם זה, שיהיה בכיף. אני יכול רק לקנא. את רוב האנשים שאני מכיר המצב הזה של עכשיו ללכת ולרדוף אחרי היבואן כדי לוודא שהמפרט שהובטח הוא זה שיסופק היה מעצבן. מצד שלישי, רוב האנשים שאני מכיר בכלל לא היו מודעים לזה שעלה מפרט אחר באתר, אז לא משנה.

Ford Focus estate ; Subaru XV


×
×
  • תוכן חדש...