Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חמותי מחפשת רכב חדש, לא יקר מדי ואוטומטי.

ההתלבטות בין הסוניק סדאן לאיביזיה AM5

פיקנטו גם עלתה באיזה שלב אבל שתי האחרות הן יותר"אוטו" בערך באותו מחיר

נסיעות גם עירוניות (בחיפה) וגם בין עירוניות

נסועה של 200-300 ק"מ בשבוע אני מעריך

מה אומרת חוכמת ההמונים?

תודה מראש

פורסם

סוניק נטולת סיכונים של המנוע והגיר הבעייתי של vag.

לשתיהם יש בעיית נפילת מחירון.

אחת בגלל התדמית (שברולט)

השנייה בגלל אלפי ההוזלות של היבואן(סיאט)

רוצה להיות ישראלי חכם:

חפש ניסן מיקרה או הונדה גא'ז.

פורסם

אתה מדבר על רכב חדש?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בוחר בסוניק, יש לה תא מטען גדול יותר ולמרות שהיא איטית יותר אין לה את השילוב עם עבר בעייתי.

אישית הייתי חושש עדיין לקנות את השילוב dsg.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
סוניק נטולת סיכונים של המנוע והגיר הבעייתי של vag.

לשתיהם יש בעיית נפילת מחירון.

אחת בגלל התדמית (שברולט)

השנייה בגלל אלפי ההוזלות של היבואן(סיאט)

רוצה להיות ישראלי חכם:

חפש ניסן מיקרה או הונדה גא'ז.

מה שייך סיאט "לאלפי הוזלות", הסיאט נמכרת כבר במחיר מבצע!

פורסם

יש לי סוניק סדאן LTZ 2014 . אני מרוצה מהרכב. מרגיש כמו רכב משפחתי "רגיל". מנוע לא חלש (1.6) לא מתאמץ בעליות או בנסיעה עם מזגן. תא מטען ענק. בידוד רעשים לא רע בכביש מהיר. מאוד מאובזר יחסית למחיר (מערכת שמע עם בלוטוס דיבורית, פנסי ערפל, חישוקים קלים, חימום מושבים, מגבי גשם ותאורה עם חיישנים, שליטה על מערכת מההגה, הגה מצופה עור וכו). פנים הרכב עשוי מחומרים יחסית זולים אבל בסה"כ הכל נראה בנוי טוב. בנוסף אני גם מאוד מתחבר לעיצוב של הרכב.

דבר יחיד שאני פחות מרוצה זה מהצריכת דלק. אני נוסע הרבה בתוך העיר וקצת מחוץ. בממוצע יוצא לי צריכה של 1:10 - 1:11. מדדתי צריכה רק מחוץ לעיר יוצא 1:15/16. אז אם תסע איתה הרבה מחוץ לעיר לא תהיה בעיה.

מקווה שעזרתי

פורסם

גם לי היה סוניק 1.6 LTZ במשך 8 חודשים (סה"כ נסועה 25K ק"מ לערך), דעתי עליו פחות חיובית,

נוחות - בינונית ומטה, מושב נהג לא טוב, לא כ"כ שקטה ,

לחיוב - איבזור רב ומשייטת בקלות במהירות גבוהה (במהירות נמוכה גיר קופצני משהו),

הסוניק הוחלפה בI20 למשך חודש וחצי ולאחריה אני עם הפיקנטו כבר 4+ חודשים ולדעתי מושב הנהג בשניהם נוח משמעותית,

כנ"ל נוחות הנסיעה והתחושה הכללית.

I20, ריאו, אטארג' לדעתי יתנו תמורה יותר הולמת (SX4 של סוזוקי גם יכול להכנס בלחץ מסויים בסכונות ובבנק:lol:)

• תוכן חדש...