Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מעוניין לצבוע את הגאנטים (קניתי משומשים מחבר) מאחר והם לא כ"כ משתלבים עם צבע הרכב והמראה שלו. (אני מאוד שונא את הפס האדום הזה על הגאנטים!) מבקש המלצה על צבע, חשבתי על אפור/שחור, לא יודע, וגם על איש מקצוע שיבצע את זה.

2. לאחרונה, ובגלל מעט כאבי גב, התחלתי לסבול מאיכות הנסיעה ברכב. מרגיש כול בור בכביש וכו.. מה ניתן לעשות עם זה? נגיד איכות הנסיעה בקורולה של אבא שלי יותר טובה, המושבים יותר גדולים ונוחים וגם איכות הנסיעה.

האם אפשר להחליף את המושבים לאלה של הדגם ספורט למשל? הרי יש כריות אוויר במושבים, וזה לא פשוט?

או נגיד לשים כיסוי מושב עבה וטוב יפתור אצת הבעיה?

מה אתם ממליצים?

חשוב לציין שאני מאוד מרוצה מהרכב ולא מתכוון למכור אות ב-5 שנים הבאות.

אשמח לתגובות בנושא.

תמונה:

100.jpg

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

דגם ספורט הכוונה לקופרה / FR או ל"ספורט" ? יש להם מושבים שונים בכלל?

מבחינת נוחות מוזר, כי הצמיגים עבים מאוד (חתך 65?). הבעיה כנראה במתלים, אבל לא נתקלתי במישהו שהתלונן על נוקשות נסיעה באיביזה.

כיסוי עבה לא יעזור אלא רק יגרע - כריות אוויר במושבים, כעיקרון אסור לשים כיסויים.

פורסם

אני עם דגם 5 דלתות, לדגם SC, 3 דלתות, יש מושבים עבים ועוטפים יותר.

הצמיגים שלי 185 60 15

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
דגם ספורט הכוונה לקופרה / FR או ל"ספורט" ? יש להם מושבים שונים בכלל?

מבחינת נוחות מוזר, כי הצמיגים עבים מאוד (חתך 65?). הבעיה כנראה במתלים, אבל לא נתקלתי במישהו שהתלונן על נוקשות נסיעה באיביזה.

כיסוי עבה לא יעזור אלא רק יגרע - כריות אוויר במושבים, כעיקרון אסור לשים כיסויים.

אני פתחתי על שרשור שהאיביזה נוקשה מאוד מרגישים פשוט ה-כ-ל.

לנושא, באיביזה שלי, (צבע אדום) עשיתי השחרה בחלונות האחרויים כול להמשולשים הקטנים, ג'אנט 15' מהחברה (תוכל גם להחליף),סטיקרים עם משפטים על החלון האחורי, בקרוב ריפודים דמוי עור עורטופדים ואולי גם משענת יד מקורית שאני ינסה לחפש..

פורסם
אני פתחתי על שרשור שהאיביזה נוקשה מאוד מרגישים פשוט ה-כ-ל.

לנושא, באיביזה שלי, (צבע אדום) עשיתי השחרה בחלונות האחרויים כול להמשולשים הקטנים, ג'אנט 15' מהחברה (תוכל גם להחליף),סטיקרים עם משפטים על החלון האחורי, בקרוב ריפודים דמוי עור עורטופדים ואולי גם משענת יד מקורית שאני ינסה לחפש..

לגבי המשענת יד.. אמנם תואמת מקור אבל אני ממליץ על זאת : http://www.ebay.com/itm/SEAT-IBIZA-MK4-IV-6J-SC-ST-2008-2015-CENTRE-ARMREST-BLACK-FABRIC-CLOTH-NEW-/261843508884?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3cf716de94

פורסם

בערך 350 שקל, אבל ללא התקנה, אין לי שום ידע והבנתי שצריך לפרק מהמברקס דברים ואז להרכיב, ואני לא יודע..

ואיך זה מתאים לאיביזות החדשות, אם כתוב שזה ל MK4 (2008

• תוכן חדש...