Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן 2 2004 - עגלה?

Amirst1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני כמה חודשים רנו מגאן 2 , 100K ק"מ במצב מעולה .

הרכב 1600 אוטו' .

אני מאוד אוהב את הרכב והכל תקין בו.

הבעיה היחידה שמפריעה לי היא שהרכב פשוט חלש, תאוצה של צב, הרכב יכול לפתח מהירות אבל לאט..

האם הם ידועות מזה שהם עגלות? יש מה לעשות?

פורסם

ראשית ברור שלא מדובר ברכב ספורטיבי עם מנוע חזק וביצועים חורכי אספלט. מקווה שלא ציפית לכזה...

זה שמדובר ברכב בן עשר עם בלאי טבעי גם מוריד מפוטנציאל הביצועים המקורי.

עדיין עליך לוודא שהתחושה שלך מוצדקת ואין מדובר במצב מכאני ירוד במיוחד או בתקלה מהותית כזו או אחרת.

עשה מבחן פשוט לבדוק את מצב הרכב. בימים טובים הרכב האיץ ל -100 קמ"ש באזור 13 שניות. עשה מבחן תאוצה . אם התאוצה עד 15 שניות זה סביר וצפוי. מעל לזה - רכב עייף מבלאי או תקלה.

טיפ קטן-תוכל לשפר את התאוצות ופיתוח המהירות אם תשתמש באופציית הטיפטרוניק של הגיר האוטומטי (הסטה שמאלה של הידית ודחיפה/משיכה להעלאת /הורדת הילוך). המנוע בדגם זה של 16 שסתומים ועיקר הדחף נעשה בסל"ד די גבוה (3,500-5,500).

משוך הילוכים ידנית לתחומים אלו ותרגיש הבדל משמעותי למול החלפה סטנדרטית של התיבה האוטומטית שנעשית בסל"ד נמוך וחסכוני.

פורסם

גם לי יש מגאן 2 2004.

הרכב לא עגלה ולא רכב מירוצים.

קשה לי להבין מההודעה שלך מה זה "תאוצה של צב".

תאוצה רגועה מעמידה, לוקח לרכב כמה שניות לצבור מהירות.

פורסם

אני משתמש רק במצב הטיפטרוניק, לא אוהב את הגיר ה"חכם" של רנו.

ברור לי שלא מדובר ברכב מרוצים, אבל עברתי כמה רכבים בחיי ופשוט נראה לי משהו מוזר..

סתם לדוגמא, לאחי יש יונאי אקסנט 1.6 , שמרגישים שהיונדאי הרבה יותר חזקה..

הרכב כלכך חלש, שבכביש רטוב, בעליה , מעמידה, פול גז.. לא מפרפר אפילו..

פורסם

גם לי הייתה הרגשה מוזרה כשעברתי ממיצובישי למגאן.

המיצובישי ככול שתיהיה עגלה, נגיעה קלה על הגז והרכב מאיץ יפה מאוד.

המגאן פשוט ההפך, הרכב מאיץ באיטיות ולא בחופשיות כמו המיצובישי.

כששאלתי במוסך, המוסכניק אמר שהסיבה לזה בגלל שהמנוע מסרס את הגיר+ המיגון 5 כוכבים גם מכביד על העסק.

אני לא יודע עד כמה נכון האמירה שהמיגון גם מכביד על הרכב אבל שיהיה.

אני בניגוד אליך לא משתמש בטיפטרוניק כי בכול זאת מדובר בגיר אוטומטי, אז בשביל מה להתערב סתם?

אבל מצד שני, אולי יש פה סיבה\ בעיה לגבי האצות החלשות בזמן עמידה.

אולי משהו פה יוכל לשפוך קצת אור על הנושא הזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...