Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע לרובכם מפרסומים כודמים שלי אני בונה מחשב לרכב שמבוסס על מחשב ביתי.

פתחתי את הת'רד הזה כדי לשמוע את חוות דעתכם מה מיתם רוצים או מעדיפים שיהיה ברכבכם.

היתרונות והחסרונות:

מחשב - תופס קצת מקום בבגג' אבל עם יתרונות בולטים, מוזיקה מכל פורמט, פוטר את בעיית הדיסקים הזרוקים ברכב, ניתן לראות סרטים וכליפים, ניתן לחבר מצלמה, GPS ועוד הרבה דברים, האיכות - פי כמה משל HU או DVD.

עלות ממוצעת כולל הכל - 3000

רדיו דיסק - מוגבל מאוד בפורמטים, הרבה דיסקים ברכב, נוח וקל לשימוש, על איכות צריך לשלם הרבה.

עלות ממוצעת כולל הכל - 1500

DVD - מוגבל מאוד בפורמטים, הרבה דיסקים ברכב, נוח וקל לשימוש, איכות בד"כ לא משהוא ועל איכות צריך לשלם הרבה מאוד.

עלות ממוצעת כולל הכל - 2400

ואכשיו אשמח לשמוע קצת חוות דעת שלכם.

תודה מראש לכל העונים. :-P

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. קח בחשבון שהארד דיסק רגיל של מחשב יהרס לך תוך שבוע שבועיים, אתה צריך הארד דיסק של נייד, אז תעלה עלויות.

ב. לגבי מסך אתה תצטרך כבל מאד איכותי שיעבוד את כל האוטו בלי הפרעות, שוב עלות גבוה מהמצופה.

ג. לגבי כל השאר אלא אם יש צורך במשחקים או דברים כאלה אתה יכול לרדת לדברים מאד מאד זולים.

ד. איך אתה מתכוון לשלוט בהכל? מקלדת רגילה? שלט? עכבר אלחוטי (הבחירה האולטימטיבית)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מדובר פה על צרכים אישיים, אני לא חושב שמישהו אחר יכול לענות על שאלה כזאתי, זה שאלה פרטנית.

זה כמו שאני אשאל את חברי הפורום אם כדאי לי להתקין את המחשב נייד ברכב :| (ולא מבחינה מעשית).

דרך אגב, אם אתה בונה על סאב עוצמתי, לא ממש נראה לי שהמחשב לידו - ישרוד את הויברציות .. אבל יכול להיות שאני טועה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
א. קח בחשבון שהארד דיסק רגיל של מחשב יהרס לך תוך שבוע שבועיים, אתה צריך הארד דיסק של נייד, אז תעלה עלויות.

ב. לגבי מסך אתה תצטרך כבל מאד איכותי שיעבוד את כל האוטו בלי הפרעות, שוב עלות גבוה מהמצופה.

ג. לגבי כל השאר אלא אם יש צורך במשחקים או דברים כאלה אתה יכול לרדת לדברים מאד מאד זולים.

ד. איך אתה מתכוון לשלוט בהכל? מקלדת רגילה? שלט? עכבר אלחוטי (הבחירה האולטימטיבית)

אז ככה

דיסק של נייד לא עולה בהרבה יותר מרגיל.

המסך מתחבר דרך כבל RCA רגיל, או מסך מגע דרך USB.

השליטה דרך: מקלדת רגילה קטנה USB שלט אופציונלי ועכבר אופטי שלא צריך משטח אלחוטי, כמו כן ע"י מסך מגע.

פורסם

המלצתי הכנה, תשקיע קצת על אלחוטי, לא יקר בהרבה והרבה הרבה יותר נוח.

ולמה 3000? המחשב כשלעצמו לא אמור לעלות יותר מ2000...

אופל קורסה 2003

פורסם

אני במקומך, לפני שהיתי עושה תוכניות.. הניסיון הראשון שלי .. להשים מחשב קומפלט, ליד סאב "טוב" ובודק מה יש למחשב להגיד בנושא..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

למה שלא תקנה פשוט נייד ישן? לפי הידוע לי אפשר לשדרג הארד דיסק (תבדוק כי אני לא בטוח)ותכין מגש מקדימה?

פוטר המון בעיות.

אופל קורסה 2003

פורסם

זה גם עניין מאד רציני של המגנט, שים לב שעל רוב רכיבי האלקטרוניקה רשום להרחיק ממגנטים ושדות חשמליים חזקים.

רכיבי אלקטרוניקה קטנטנים של מחשב מאד רגישים לזה.

אופל קורסה 2003

פורסם

לגבי המגנט אני לא חושב שצריך להיסחף.. הסאב שלו לא ישב בתוך המארז..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הוא מדבר על על סאבים מאד חזקים וגדולים...לא יודע אם ראית מאגנט של רוקפורט פאוור או קיקר 15 אינצ סולובאריק7, אבל זה חתיכת מאגנט.

אופל קורסה 2003

פורסם

כדי ששדה מגנטי לא ישפיע על רכיבים כאלו, צריך לעשות "מעגל ביטול מיגנוט" שנמצא לרוב בטלויזיות,

ונקרא מעגל "דיגאוזינג" שבנוי מסליל.

וארם, איך בדיוק קבעת שלמחשב איכות טובה יותר משל HU ?

ובנוסף, כיצד אתה משווה מחשב ב כ 3000 ש"ח ל HU ב 1500 ש"ח?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...