Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!

ברשותי הונדה סיוויק 2004 אוטומט.

כאשר אני מאיץ ברמזור ולוחץ על כ-1/4 גז... הרכב מושך הילוך על 3000 טורים ומעביר חלק.

אך כאשר אני מאיץ יותר זריז ולוחץ על כ-1/3 גז...הרכב מושך הילוך עד כ-3500 טורים ובין הילוכים מ-2 ל-3 ומ-3 ל-4...האוטו נותן סוג של קפיצה עד ל-4000 טורים ואז מעביר הילוך...

התופעה דומה למקרה שאם ברכב ידני לנסות להעביר הילוך וללחוץ על הקלאץ' בלי לעזוב את הגז....מה זה יכול להיות??

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

ממליץ לך להחליף שמן גיר בהקדם לשמן אם אני לא טועה ATF-Z1 מקורי של הונדה.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

קח בחשבון שאם ההשמן שיש כרגע בתיבה שחור ושרוף, ולא הוחלף הרבה מאוד זמן, החלפה יכולה להחמיר את המצב. לא בטוח שזה יקרה אבל קיים סיכוי.

גם אם לא יחמיר את המצב, לא חושב שזה יעזור ואני גם לא בטוח שיש לך בכלל תקלה. הגיר הזה מעביר בסל"ד גבוה יחסית.

בכל מקרה, בהחלפה רגילה יורד כ 3 ליטר שמן. זה בערך חצי מכמות השמן שיש בתיבה.

ועוד דבר - בסיוויקים האלו בידקת מפלס שמן בגיר מתבצעת עם מנוע כבוי, בניגוד לרוב המכוניות, שצריכות בדיקה עם מנוע מונע.

בדוק שלא חסר שמן בגיר לפני הכל - אחרי נסיעה של לפחות חצי שעה כיבוי מנוע ובדיקת מפלס תוך 90 שניות אחרי הכיבוי.

פורסם

מחלה של הדגם הזה מ-2001 עד 2006(מנוע 1600), גיר מצריך שיפוץ לפני 150 אלף ק''מ, שמעתי המון מקרים.

אם לא חסר שמן גיר אז שיפוץ גיר קרב ובא.

פורסם
מה המחלה בדיוק? מה רואים בגיר שלא תקין?

מה המחלה אני לא יודע אבל זה עובדה, שמעתי וריאתי מלא מקרים בדגם הזה, שהגיר מת מוקדם מאוד.

פורסם
מחלה של הדגם הזה מ-2001 עד 2006(מנוע 1600), גיר מצריך שיפוץ לפני 150 אלף ק''מ, שמעתי המון מקרים.

אם לא חסר שמן גיר אז שיפוץ גיר קרב ובא.

אצלנו בבית יש שתי סיוויק שנת 2003, אחת עם 150k ואחת עם 185k והגיר תקין 100 אחוז בלי בעיות טפוטפוטפו, מעולם לא שופץ/הצריך תיקון כלשהו.

ראיתי בהמון פורומים בחו"ל שבאמת בשנתונים האלה יש בעיות בעיקר בדגמים של 2001-2002.

שלומי

פורסם

שוב פעם אני אומר, לא בטוח שמדובר בתקלה. גם בסיוויק שלי בלחיצה על הגז יותר מ 20% מהלך הוא מעביר הילוכים באיזור 4000 סל"ד, וזה תמיד היה ככה, האוטו אצלי הרבה שנים.

• תוכן חדש...