Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, התחדשתי ברכב אדום בציר 2010, הצבע שמור יחסית אבל מלא בסוורלים שיטחיים ולצערי יבלה את רוב חייו חונה בצל או בשמש חלקית.

אשמח אם תוכלו להמליץ על סדר פעולות פשוט והמלצות לחומרים לטיפול נכון בצבע ושמירה עליו מנזקי השמש.

אני שוטף בשיטת 2 הדליים, יש גישה למקור מים אך לא חשמל, לכן המלצה לשמפו טוב שיפסק איזו שיכבת מגן שבועית, ווקס שיבוצע באופן ידני כל כמה חודשים וטיפים באופן כללי יתקבלו בברכה.

תודה,

דניס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

סיטרוס.

אני פשוט לא מפסיק להמליץ עליו.

הוא שמפו מצויין, יספיק לך להמון זמן, בטח בשטיפה שבועית שכמות החומר תהיה מאוד קטנה.

ולדעתי? הוא גם מעניק שכבת ברק יפה ביחס למוצרים אחרים שנתקלתי בהם.

עריכה:

תתחדש 8)

M-TECH E46

פורסם

RSM אבל הרכב שלו לא חדש :p

אם אתה מאיזור ראשלצ ובא לך לנסות ווקס יפני - Fusso - תרגיש חופשי לשלוח לי הודעה.

לא חסרות המלצות אבל אם יש לך מקור מים אתה לא חייב תמיד חשמל, מספיק צינור.

הייתי ממליץ ONR, רק קח בחשבון שעדיף לך את המטליות הירוקות של הקוריאני מאיביי בשביל לעשות את כל הפאנלים ברכב (ללא דלי), ולשיטת 2 הדליים הייתי ממליץ גם מגבות איכותיות שניתן לטבול / להשרות בדלי שיש בו ONR ואז לעבור על הפאנלים ברכב (להוסיף PRE WASH של ONR לפני).

אם אתה הולך לעשות פוליש לרכב, אז לדעתי כדאי מאוד לבצע אוטם כגון opticoat, זה אמנם לא נועד להגן מסווירלים אבל הוא יגן לך על הצבע ודוחה מים, אפשר למרוח עליו וקס אבל קראתי שזה לא יחזיק יותר מדי זמן כי שכבת האופטיקוט דוחה כימיקלים / חומרים. (האופטיקוט נועד להחזיק כשנה על הרכב בערך)

אם אתה לא בענין החומרים הנ"ל אז שמפו רכב כמו הסיטרוס יעשה את העבודה כי הוא משאיר שכבה שומנית על הצבע, רק לשים לב למינון גבוה מדי כי הוא גם מסיר את הווקס (שטיפה אחת מרוכזת הסירה לי את כל ה FUSSO ששמתי).

Opel Adam S 2017

פורסם

אני פשוט לא מפסיק להמליץ עליו.

הוא שמפו מצויין, יספיק לך להמון זמן, בטח בשטיפה שבועית שכמות החומר תהיה מאוד קטנה.

ולדעתי? הוא גם מעניק שכבת ברק יפה ביחס למוצרים אחרים שנתקלתי בהם

פורסם

אוקי, הבנתי בנושא השמפו.

יש המלצות לווקס לעצלנים? משהו בספריי שלא דורש הרבה באפינג.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אופטי סיל.

לא ווקס, אוטם, דורש ממך מריחה וזהו, ללא ניגוב, עניין של עשר דקות והרכב מוגן.

הגנה של חודשיים וקצת, לטעמי מוצר מושלם למי שרוצה לשמור על הרכב שלו אבל אין לו את הזמן/הכוח הדרוש, כדי לעסוק בכך ״כמונו״.

"יאללה בירי".

פורסם
אוקי, הבנתי בנושא השמפו.

יש המלצות לווקס לעצלנים? משהו בספריי שלא דורש הרבה באפינג.

גם הספריי ווקס של אופטימום מהנסיון האחרון שלי, דיי זול ונותן ברק מאוד יפה והגנה מאוד ארוכה יחסית לספריי וקס, אנשים מדברים על בין 2-4 חודשים, לא יודע עד כמה אמין אבל לבנתיים זה על הרכב שלי.

אבל אל תעיז לשים על רכב חם או תחת שמש, זה גם מהנסיון שלי :) על פח קר זה פשוט רסס 2 שפריצים על פאנל ונגב.

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב , אני לא מבין קצת את ההמלצות שלך , למה פרי וואש ? לבן אדם יש גישה למים...סבון איכותי כגון מר.פינק או סיטרוס וסגרנו , לסיום פעם ב חודש / חודש וחצי חומר כגון : נוזל הברקה סופי Chemical Guys Hybrid V7 ועם ללכת על כל הקופה אז להוסיף גם : גלייז Chemical Guys Black Light זה גם ממלא סווירלים.

זו הדעה האישית.

2017 Type R

פורסם

הבלאקלייט לא עושה הרבה מבחינת מילוי סווירלים ומנסיון שלי איתו, הוא גם לא מחזיק הרבה (ואני לא הראשון לומר זאת). יש לי את שניהם מעבר לזה שהשילוב נחמד ולא יותר ההגנה לא מחזיקה מי יודע מה, הוא יצטרך לשים ממנו כל חודש וזה דיי מעיק.

אתה אכן צודק אבל, ההמלצות שנתתי זה באם יש צינור ובאם הוא לא רוצה להשתמש בצינור, יש אנשים שלא תמיד משתמשים במים זורמים למרות שיש גישה.

מלבד זאת תמיד טוב שיהיו לך מגבות איכותיות, אחרת השטיפה עם צינור בלי צינור עם ווקס בלי גלייז לא יהיו שוות יותר מדי.

לסיום, שמפו סיטרוס באמת מעולה ואני ממש אוהב אותו, במינון הנכון הוא עושה אחלה עבודה עם פגיעה מועטה בשכבת ווקס + הווקס בתרסיס הוא קל ביותר ליישום ולא דורש הסרה, ומביא איתו תוצאות יפות וטובות יותר לדעתי מה BLACKIGHT, הרכב אצלי עבר שטיפה ויישום בשבוע שעבר ושכבת האבק עליו ממש מועטה ביחס לווקסים קודמים שהשתמשתי.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...