Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לביתי סיאט ליאון משנת 2002.

מבחינת ביטוח, אין ביטוח מקיף, יש רק חובה וצד ג׳. וזאת משום שביטוח מקיף יקר מאד יחסית לעלות הרכב.

הקודן ״התעייף״ בזמן האחרון, גם ניקוי המגעים עוזר באופן חלקי, ויש מצב שיום אחד פשוט לא ניתן יהיה ללחוץ על המקשים והרכב יהיה מושבת.

מוסכניק מייעץ - או לפנות לחשמלאי רכב, להחליף את לוח הפיקוד של הקודן או להשבית ולהסיר את הקודן לחלוטין.

השאלה היא - אם מישהו יתעניין בגניבת הרכב (שוב, רכב די ישן), האם הקודן באמת יעצור אותו?

כיוון שאין ביטוח מקיף לרכב, אין גם דרישות מיגון מצד חברת הביטוח.

האם להשבית הקודן או לתקן?

פורסם
קודן לא עוצר אף גנב מקצועי. אני אישית הייתי מבטל אותו ומקסימום שם מנעול הגה.

נכון, אבל יעצור את הילד שרק לומד.

פות"ש, גם לי יש בעיה בקודן בימים הקרים של החורף. פלא פלא לאחר חימום של המקשים (עם האצבעות) זה מסתדר. תנסה.

פורסם

אין ביטוח מקיף? כדאי שיהיה מיגון נגד גניבה . יעצור את הגנב? לא בטוח. אך אם לא יהיה מיגון הרי שבטוח שלא יהיה מה שיעצור / יעכב את הגנב ואולי רק אולי ובכל זאת אולי יציל לך את הרכב וכמה שקלים לא מיותרים.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
קודן לא עוצר אף גנב מקצועי. אני אישית הייתי מבטל אותו ומקסימום שם מנעול הגה.

בלי קודן, כל טמבל שבמקרה "מוצא" את המפתח של הרכב - מניע ונוסע.

גם לי היה פעם קודם שהמקשים שלו הפכו להיות מאוד קשים. החלפת הלוח מקשים זה לא סיפור יקר, עדיף שכן יהיה מיגון, וכשאין מקיף - על אחת כמה וכמה.

פורסם

גם לי היתה הבעיה הזאת.. מפעם לפעם שלחצתי על המספרים הם הגיבו פחות. ובבוקר בקור בכלל לא הגיב רק אחרי חימום עד שיום אחד אחד המקשים לא הגיב בכלל ורק אחרי לחיצה ממש חזקה עם המפתח זה נלחץ. באותו יום החליפו לי בסך הכל את הגומיה (המספרים) ומאז היא עובדת כמו חדש!

• תוכן חדש...