Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ראיתי שיש כבר פוסטים בנושא.

ידוע שבשביל להפעיל אותו צריך מסך של מאזדה של 2006 ומעלה.

בכל אופן יש לי דאבל דין ובכל זאת רוצה להשאיר את הצג גם אם הוא לא עובד האם יש דרך או רעיון איך הוא יהיה מוחזק?

פס הקישור כרגע יש אופציה לשים חיפוי כמו כיס סגור ואופציה להשאיר פתוח בשביל הצג.

אני צריך רעיון או משהו איך הוא יתפוס כשיש דאבל דין כי הצג היה מחובר למערכת המקורית עם ברזלים כאלה.

אשמח לרעיון ועזרה.

פורסם

אין לי תופסים יש לי רק כיס סגור כשאין צג. וכיס פתוח כדי שיראו את הצג אבל אין שום תופסן.. חשבתי לקחת את הברזלים שמחזיקים את הצג במערכת המקורית ואיכשהו לחבר אותם לדאבל דין... אם יש רעיון יותר יצירתי או איזשהו פטנט מהאיביי או משהו אשמח לדעת

פורסם

ראיתי שיש קיטים עם אוזניים כאלה שמחזיקות את הצג... מאיפה אפשר להשיג כאלה? דרך אגב יש לי את הברזלים שהחזיקו את הצג למערכת המקורית האם ניתן להשתמש בהם? יש לי מערכת target 2609 אם זה חשוב

פורסם

קניתי את האוטו ממישהו מהקיט הזה חסר לי את המסגרת הדקה מסביב לדאבל דין ואת האוזניים האלה יש מצב להזמין אותם בנפרד איביי או משהו כזה כי אני פשוט לא יודע באיזה שם לחפש את המוצרים האלה.

• תוכן חדש...