Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

גטס GLI 2008 אוטומט יד 2.

הקילומטר סביב ה90,000 והרכב בבעלות הפרטית כבר 3 שנים,

מה שאומר שאם היו בעיות הקשורות להשכרה הם היו אמורים להתמודד איתם.

המוכרת הייתה נשמעת אמינה ודיווחה לי על מכה שהאוטו קיבל ועל הטיפולים שצריך לעשות.

הם רוצים עליו 24,000 (בול המחירון לרכב הזה אחרי השכרה)

בגלל טיפול טיימינג שצריך לעשות וזה שהרכב היה בהשכרה חשבתי להציע פחות, סביבות ה21-22? נשמע סביר?

מה דעתכם? להתרחק כמו מאש? לשקול את האפשרות?

(אני כבר נואשת לרכב, מחפשת למעלה מ4 חודשים...

התקציב שלי הוא 20, אבל אם יש משהו מטורף ב30 אני אשקול לקפוץ רמה.)

עריכה אחרונה על ידי נופר שיטרית
פורסם

GLI בהשכרה?

ראית בעיניים שלך את הרישיון רכב?

תמיד חברות ההשכרה והליסינג יעשו הכל כדי לחסוך בעלויות ולכן הייתי מצפה למצוא GLF.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

למה רכב מהשכרה?

זה רכב נדיר או משהו?

לא חסרים רכבים כאלו מיד פרטית במחירים דומים.

לא הייתי נוגע ברכב מהשכרה, רק לחשוב על כל הנהגים שקרעו את הרכב בלי חשבון עושה לי רע.

בהצלחה

סלע

פורסם

חברות ההכשרה קונות גם כלי רכב מאובזרים - אם הן מקבלות מחיר מתאים.

היו לי כמה רכבים מהשכרה בעבר ולא היו איתם שום בעיות מיוחדות, לדעתי בהרבה מקרים זו הזדמנות לקנות רכב בזול.

לפות"ש - אם הרכב במצב טוב ונראה יפה - האלפיים שקל שתצליח (או לא) להוריד מהמחיר לא ישנו את התמונה מהקצה לקצה.

אם היית סוחר - אולי היה מקום לדון. אם אתה רוכש כדי להשתמש תוריד את העלות של הטיפולים שהאוטו צריך לעבור - וסע לשלום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

Aino הגטס בטרייד מוביל עם 83,000 קילומטר, שנת 2007 ובעלות נוכחית השכרה

ומה שאני ראיתי 95,900 קילומטר, שנת 2008 ובעלות קודמת השכרה

מסכימה איתך שזה דומה בגלל הGLI יד 2 מהשכרה, אבל האם זה דומה עד כדי חשד?

ושאלה נוספת, לרכב יש טסט לעוד כמעט שנה, אבל המוכר אומר שצריך לעשות טיפול טיימינג של 100,000 קילומטר- זה הגיוני שהרכב עבר טסט בלי זה?

עריכה אחרונה על ידי נופר שיטרית
פורסם

זה לא חשוד.הייתה לי glx יוצאת השכרה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נופר

טיפול טיימינג הוא טיפול במנוע.

בטסט לא בודקים תקינות מנוע, כמו שלא בודקים מתי הוחלף פילטר מזגן.

בטסט בודקים את כשירות הרכב לתנועה בכביש מבחינת מערכות הרכב-זה הכל.

סלע

פורסם

אני אישית בעד רכישה של רכב מטופל ובמצב טוב.

עם זאת, אף אחד לא עושה לך טובה שמוכר לך רכב במחירון משוקלל. גם הם קנו את הרכב באותה הנחה.

תציעי 2000 ש"ח פחות שיהיו לך בשביל תיקונים קטנים פה ושם, ותגידי להם את משפט המפתח "2000 שקלים לא יעשו אתכם עשירים".

אני מניח שהם ילכו לקראתך וימכרו לך את הרכב.

• תוכן חדש...