Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש את הרכב הכי חסכוני שיש! אני צריך רק ליסוע לעבודה ולימודים. יכולים להמליץ על רכבים אמינים וחסכוניים?

פורסם

הם בערך אותו דבר,לדעתי חפש גטס כבר מחירה זול כמשומשת מה שיאפשר רכב חדש יותר עם אחזקה זולה,חפש ברמות איבזור GLS/GLX/GLI,לא ציינת תקציב,אבל אם תוכל לקנות החל משנת 2006 עם מנוע 1.4 עדיף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זרקת לפה דגמים של רכבים,

מעבר לעובדה שהייתי מוריד את האבאו מהרשימה כי היא לא בטיחותית בעליל,

רצוי שתציין באיזה שילוב של מנוע וגיר מדובר ברכבים הללו, יש הבדל.

עוד הערה לגביי הגטס - לבחור ברמות גימור GLI, GLX או GLS ולא להתפשר על הGLF חסרת הבטיחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני ממש לא מפונק אז אם הגיר הידני יעשה פה חיסכון אני הולך על זה כך גם נפח המנוע אני פשוט לא יודע כמה יספיק לי ליסוע ללימודים ולעבודה כך שלא יתחמם לי באמצע או שייכנס לי למוסך כל יומיים.

זה רכב ראשון שלי.

אני רוצה אוטו חסכוני בדלק וטיפולים בסכום של 20K אבל אין לי שם של דגם מסויים שיעשה את העבודה.

פורסם

עדיפות גדולה לידני.

כול הרכבים ציינת יסעו ללא בעיה,למעשה גם את תקנה סובארו לאונה 81 היא תעשה את העבודה כול עוד הכול תקין.

אם הרכב מתוחזק אין סיבה שיתחמם,אבל כך בחשבון שיכולות להיות הפתעות בהתחלה שיצריכו תיקון,לכן תמיד תשאיר בצד 1-2K למקרה הצורך וישור קו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיאט חיסכונית יותר ובהחלט מומלצת לתקציב,כדאי לחפש את רמת גימור elx אבל גםsxשמורה יכולה להיות אחלה אופציה.

פורסם

אמרו לי שפביה הוא רכב טוב! השאלה היא אם הפונטו יותר חסכוני בטיפולים מאשר הפביה ואם זה הבדל משמעותי.....

פורסם

טיפול קטן עולה כמעט אותו דבר בכל הרכבים.

זה הבלת"מים מנפחים את עלות הטיפולים כמו:ברקסים,החלפת נוזל בלמים,טיימינג וכדומה.

בעקרון טיפול 10 אלף בפאביה יעלה כמו בגטס.

פורסם

תבדוק מחירי ביטוח לפאביה ותשווה אותם לגטס או פונטו.

פורסם

עלות הטיפולים כמו:ברקסים,החלפת נוזל בלמים,טיימינג וכדומה.

בכמה זה כבר יותר יקר...? זה יכול להיות כפול מהפונטו?

• תוכן חדש...