Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפיק מעבר הנדסת תוכנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהנדס זה תכלס? שווה ערך לשנת ניסיון???

נו באמת.

הסיבה היחידה לעשות תואר מהנדס כראשון הוא אופציות טובות יותר לתואר שני.

לא מוסיף ולא משנה כלום משום בחינה אחרת למעסיקים.

לאף אחד לא אכפת אם סיימת הנדסת תוכנה או מדעי מחשב ב99 אחוז מהמקרים.

גם לא אם זה bsc או ba כמו שהרבה מוסדות כולל הפתוחה נתנו עד לא ממזמן למדעי מחשב

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני גם בחרתי בהם בגלל שזה תחום שמעניין אותי, כבר יצא לי לקחת כמה קורסים של תכנות בפתוחה, זה גם מה שהגברתי בתיכון וגם מה שניסיתי לעשות בצבא. את האמת שאת המבחנים המעשיים עברתי בהצלחה למסלול איכותי בחמ"ן.

בפועל כרגע אני מתעסק בטכנאות PC פה ושם וזה מה שעשיתי לפני הצבא. וזה מה שאמשיך לעשות עד שאתחיל ללמוד.

איזה קורסים לקחתה בפתוחה? ואם אפשר לשאול, למה?

פורסם
השנת לימודים הנוספת יכולה להיחשב במקומות מסוימים כניסיון

לא, זה לא.

ההבדל העיקרי בין מדמ"ח תלת שנתי להנדסת תוכנה זה הרבה שטויות של הנדסה (פיזיקה למשל) ופרויקט של חצי שנה.

יש גם מדמ"ח ארבע-שנתי שגם בו בד"כ לוקחים פרויקט של חצי שנה, ולפעמים עוד קורסים של התמחות (אבטחת מידע, פיתוח למובייל וכו').

אני אגב התחלתי הנדסת תוכנה, וכשאמשיך ללמוד כנראה אעבור למדמ"ח

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא, זה לא.

ההבדל העיקרי בין מדמ"ח תלת שנתי להנדסת תוכנה זה הרבה שטויות של הנדסה (פיזיקה למשל) ופרויקט של חצי שנה.

יש גם מדמ"ח ארבע-שנתי שגם בו בד"כ לוקחים פרויקט של חצי שנה, ולפעמים עוד קורסים של התמחות (אבטחת מידע, פיתוח למובייל וכו').

אני אגב התחלתי הנדסת תוכנה, וכשאמשיך ללמוד כנראה אעבור למדמ"ח

אוקיי שכנעתם =]

נרשמתי להמשך של מדמ"ח ומשם כבר נראה לאן הגורל יוביל ;)

תודה!

פורסם

בהצלחה.

אני אמליץ לך לנסות ללמוד דברים מעבר, במיוחד הדברים ה"לוהטים" של היום (סייבר, פיתוח למובייל וכו').

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...