Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

במקרה קראתי כמה שרשורים כאן על דיטיילינג, התלהבתי והחלטתי להיכנס לתחום.

המטרה היא להיכנס לעולם הדיטיילינג בהדרגה אז החלטתי להתחיל עם שטיפה נכונה ואיטום צבע.

ברשותכם יש לי מספר שאלות של מתחיל:

1. לאיטום צבע קניתי opti-seal. השאלה שלי האם ליישם את החומר גם על שמשות ופנסים או רק לפח?

2. האם שכבה אחת של החומר מספיקה או ליישם עוד שכבה אחרי ההתייבשות?

3. קניתי חומר ייעודי לג'נטים (SONAX). הבעיה שלי שאין לי מקור מיים לשטיפה ולכן אני שוטף שטיפה (NO RINSE) עם ה-ONR. אני חושש שלא אצליח לנקות את הג'נטים מהחומצה עם מעט מיים שיש לי.

השאלה שלי מה עדיף: לא להשתמש בחומר הזה ולנקות את הג'נטים עם ONR או נגיד פעם בחודש ללכת לשטיפה אוטומטית ורגע לפני הכניסה לנקות את הג'נטים כמו שצריך עם SONAX ומברשת?

תודה מראש מדיטיילר מתחיל. :smile:

פורסם

1. מתאים לכל חלקי הרכב החיצוניים, יכול ליישם גם על השמשות, הפנסים, הגומיות, וחלקי הפלסטיקה.

2. שכבה אחת מספיקה לחלוטין, במקרה ורוצה ליישם עוד שכבה, המתן מספר שעות - בערך שלוש, לטעמי מיותר בהנחה שלא פספסת אף נקודה.

3. בשימוש בתרסיסים לג'אנטים חובה לשטוף לאחר מכן את החישוק בהמון מים, האופציה השני שרשמת היא ההגיונית במקרה ואין לך מקור מים זורמים.

בהצלחה.

"יאללה בירי".

פורסם

מה שלא תעשה רק אל תכניס את הרכב לשטיפה אוטומטית על הדרך, אלא אולי תבקש להשתמש בגרניק שלהם לניקוי הג'נטים בלבד כי אחרת חבל על החומרים שאתה עושה על הרכב

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...