Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי סיאט קורדובה 2007 ידני 1.4 אם קלמ נמוך מאוד.

בבדיקת קומפרסיה יצאה ששני בוכנות הם 100% אחת92% והאחרונה 72%,בכול מקרה שאר הדברים היוא בסדר סה"כ.

המחיר היה טוב מאוד וקניתי את הרכב למרות זאת.

השאלה היא אם כדי לי לרוץ ישר למוסך או שלהמשיך לסוע כרגיל?,אין בעיות של נזילות,ובנסיעה ארוכה עם המזגן הרכב לא מתחמם.

הבוחן סוג של אמר שאולי צריך חצי אוברול ,אבל כידוע הוא לא בדיוק רצה להביע דעה ויותר רק לתת את הנתונים.

הרכב הולך לסוע בערך 20 בשנה..

יש הצעות?

תודה מראש.

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום !

שאלתך היתה להשאל לפני קניית הרכב ולא לאחריו.

מומלץ שתעלה צילום של הבדיקה הכללית לרכב כולל הקומפרסייה.

על פניו הבדלי קומפרסיה חורגים מעל 20 אחוז מעידים על בעייה, ומומלץ לגשת למוסך מומחה לרכב זה, מומולץ ולבדוק את הסיבות לקומפרסייה הלא אחידה.

להבא ציין את מקום מגורייך בארץ, והאם הרכב ניקנה בעיסקה פרטית, טרייד דין או מסוחר רכב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אהלן צביקה,

א.תודה על תשובה המהירה.

ב. הרכב נקנה מאדם פרטי יד 2 עם קמ נמוך לשנתון(78 אלף)ובמחיר נמוך בהרבה מהמחירון, חוץ מהבעיה לא היה שום דבר רציני ולכן חישבתי שגם אם אני צריך לעשות חצי אוברול העניין משתלם...

אין לי כרגע את הבדיקה אבל אשתדל להעלות אותה מחר..

בתודה מראש,איתי

פורסם

שלום לכולם,

צירפתי כאן את הבדיקה של המכון,אחזור על הפרטים, הרכב הינו מאדם פרטי יד שנייה מסוג סיאט קורדובה 07,עם מנוע 1.4 בנזין של פולסווגן,

אין נזילות שמן והרכב נוסע מצוין,גם אם מזגן ואינו מתחמם(לא בדקתי עדיין צריכת דלק מדויקת אבל לא נראה שיש משהוא חריג. השאלה היא אם המצב יכול להתדרדר או שיכול להיות שהיה מדובר בהתחממות חד פעמית שנגרמה מחוסר צומת לב והמצב ישאר כמו שהוא,כדאי להתעסק אם זה בכלל?

תודה מראש,

איתי

צבדיקה.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

קנית רכב מצויין שנותן תמורה מצויינת לכסף ,תיזהר אתה הולך להנות ממנו .

אני לא מאמין לבדיקה הזאת וטוב שגם אתה לא לקחת אותה יותר מידיי ברצינות וקנית את הרכב .

נתונים כאלו כמו שעלו בבדיקה היו משפיעים על ביצועי המנוע ואופן פעולתו בצורה שהיתה מורגשת גם

לאדם שלא מבין ברכבים ואני מאמין שלא כך המצב .

הרכב עם קמ נמוך וישמש אותך הרבה שנים עד שיצטרך "חצי אוברול" .

אם בכל זאת אתה רוצה חוות דעת נוספת אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא תשלום של העיניין .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...