Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

רציתי לדעת האם קיימת "מחלה" ברכב פונטו ספייס ELX 2001 גיר רציף עם 16 שסתומים (2001)עם בית הפיוזים שמוקשר למחשב הרכב ואחראי בין היתר על המד טמפ' ברכב.

אני אסביר:

לפני כחודש התחיל צניחת טמפ' דרסטית של המד טמפ' למרות שהאוטו על 90 מעלות. זה קורה בעת האצות חזקות, אך גם בעמידה על ניוטרל מעל 3000RPM. עם או בלי מזגן, עם או בלי מאוורר עובד - זה קורה.

הוחלף לפני 4-5 חודשים תרמוסטט, טיימינג ומותח, מים פראפלו ועוד כמה דברים.

אז כאמור תרמוסטט תקין, נבדקו הצינורות מים תוך כדי עבודה , והוא כמעט לא עובר את החצי.

אפשר לנסוע גם חצי שעה בכביש מהיר והוא נשאר על החצי, כל עוד ב2000-2500 סל"ד, אם נניח אני מבצע עקיפה ומגיע ל4-5K בטורים , המחוג צונח במהירות וחדות עד הסוף וחוזר בחזרה.

מישהו יודע על קשר כלשהו עם בית הפיוזים והמחשב של הרכב לתופעה הנ''ל?

פורסם

לגבי העניין הטכני, אני לא כל כך יודע, אז אין לי תשובה בעניין הזה.

אבל, החזקתי במשך שנה את אותו רכב בדיוק, אפילו מאותו שנתון, ולא מצאתי אזכור ל"מחלה" כזאת אף פעם, גם בפורומים בחו"ל.

במידה וכאן לא תתקבל תשובה, אתה יכול לנסות את http://www.fiatclub.co.il ואת http://www.fiatforum.com

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

היי, תודה אבל הסתדרתי כבר בפורום השכן

ניקתי את הקונקטור של החיישן טמפ' מנוע עם ספריי למעגלים חשמליים, מעל נסעתי 20 דק' ונכון לעכשיו המחוג יותר לא זז!

נקווה שישאר כך. :wink:

• תוכן חדש...