Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש עצבני כרגע ככה שאני יקצר. לפני יומיים דפקו לי את הטמבון בחנייה וברחו בלי להשאיר פרטים.

היום חזרתי לבית מהבסיס כולי עצבני (הטמבון נצבע לפני חודשיים) כל הצבע מפוצץ במלא מקומות,

יש לי מצלמת דרך ברכב ישר בדקתי ולמזלי הכל תועד, רכב מסוג אודי בצבע כסף מספר ברור לחלוטית רואים בבירור שהרכב מתנגש ברכב שלי והרכב שלי רועד.

הנהג ערבי ככל הנראה קבלן, אבל לא הוא עצמו הגורם לתאונה אלא נער (כנראה בנו,בספק אם יש לו רישיון) שנכנס לרכב והוריד את בלם היד.

אוקי, תיעוד יש לי עכשיו מה אני עושה? מבקש עצתכם בדחיפות. (לרכב יש ביטוח מקיף).

אני משקיע ברכב אלפי שקלים וזמן בלתי מוגבל על טיפוח וזה המצב כבר נמאס לי.

פורסם

יש לך איך להגיע לבעל הרכב? לפי דעתך אתה תראה אותו שוב באותו סביבת מקום? אם כן, תנסה לסגור זאת בינכם.

אם לא, זה נטו הגשת תלונה במשטרה או לערב ביטוח.

פורסם

ביררתי את הצד הזה כבר, הוא ככל הנראה קבלן ואין מצב שהראה אותו שוב, דיברתי עם כמה שכנים אף אחד לא יודע אצל מי עבד.

אני מתכוון לגשת היום לתחנת משטרה עם תיעוד, בטח תוך כמה ימים אקבל פרטים שלו. אם אני נותן את הפרטים לביטוח הם צריכים לפתור את זה? או שזה עדיין כאב ראש שלי?

פורסם

קרה אותו דבר לחבר.

הוא ניגש למשטרה הגיש תלונה ולאחר כמה ימים הציגו בפניו את פרטי בעל הרכב.

בגלל טוב ליבו הוא לקח את הפרטים יצר קשר עם אותו אדם , שהצטער נורא והסביר שהבן שלו נלחץ וברח.

הם סגרו ביניהם תיקון + פיצוי תמורת ביטול התלונה, וכך היה.

במקרה אחר אותו נהג פוגע היה משלם על כך בתיק פלילי בתענת פגע וברח.

לפי דעתי תגיש תלונה בכדי לאתר את בעל הרכב , תנסה לסגור את הסיפור בצורה יפה ומבלי שיצא לך אגורה מהכיס וזהו. במידה ולא יסכים תמשיך עם התלונה.

COCOdetailing

פורסם

מכיוון שאכן יש כאן כיוון פלילי משהו הייתי ממליץ קודם לברר עם עו"ג , מה הזכויות שלך בעניין הזה , לא ממהר להיפגש איתו מכיוון שאולי דבר מעין זה יגרע ממך רע אילו זכויות , שאמורות היו להגיע לך אילולא המפגש עם הפוגע .

פורסם

לא הייתי מקצין כל כך.

נכון מכות ברכב זה לא דבר נעים ודי כואב -כואב כפליים זה אנשים שמכים ובורחים.

(תפסתי לפני חצי שנה בן דוד שעשה לי את זה ליד הבית וברח)

תרבות ישראלים נפוצה.

הבעיה נפוצה יותר באזורים צפופים כמו תל אביב. פגוש דבוק לפגוש בסנטימטרים בודדים, שאני רואה את זה

אני לא מבין איך בעלי הרכבים ישנים בלילה. (אני לא הייתי נרדם)

למרות כל זאת הסיפוק שיש מטיפול דיטיילינג לא צריך לשבור אותך מלהמשיך לעסוק בו.

זהו סיפוק אישי שלא נמדד בכסף אלה בחוויה הכוללת.

העיקר לא לקחת ללב.

נ.ב רציתי לטפל ברכב של הבן בסוף שבוע -באתי ראיתי מכה בשתי הדלתות (שפשוף עם פגיעה בפח)

פגעו וברחו בלי להשאיר פרטים. כמובן שאת הטיפול אדחה עד אשר המקום יטופל.

פורסם
לא הייתי מקצין כל כך.

נכון מכות ברכב זה לא דבר נעים ודי כואב -כואב כפליים זה אנשים שמכים ובורחים.

(תפסתי לפני חצי שנה בן דוד שעשה לי את זה ליד הבית וברח)

תרבות ישראלים נפוצה.

הבעיה נפוצה יותר באזורים צפופים כמו תל אביב. פגוש דבוק לפגוש בסנטימטרים בודדים, שאני רואה את זה

אני לא מבין איך בעלי הרכבים ישנים בלילה. (אני לא הייתי נרדם)

למרות כל זאת הסיפוק שיש מטיפול דיטיילינג לא צריך לשבור אותך מלהמשיך לעסוק בו.

זהו סיפוק אישי שלא נמדד בכסף אלה בחוויה הכוללת.

העיקר לא לקחת ללב.

נ.ב רציתי לטפל ברכב של הבן בסוף שבוע -באתי ראיתי מכה בשתי הדלתות (שפשוף עם פגיעה בפח)

פגעו וברחו בלי להשאיר פרטים. כמובן שאת הטיפול אדחה עד אשר המקום יטופל.

הבעיה שזה קרה בחניה ריקה בשעה 10 בבוקר שזה עוד יותר מרגיז.

וזה מוציא את כל החשק לעשות דיטיילינג כשכל הצבע מקולף, וכבר אין לי כוח לתקן (היה לי תיכנון לפרוייקט רציני בקרוב שכרגע נדחה לזמן לא מוגבל).

פורסם

מתאים לפורום משפטי או כללי

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קבוע - מחוברת למצבר. ואני מקדים את השאלה שעומדת לבוא, כל עוד הרבה נוסע באופן יום-יומי אין שום בעיה.תשאיר אותו עומד יומיים-שלושה המצבר גמור.

• תוכן חדש...