Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממליץ על הקיט של Chemical Guys (ספוג+נוזל) - שבוע שעבר כבר היה בשימוש שני על הרכב, לא מתפורר ונח לעבודה.

הבקבוק הקטן מספיק לרכב וקצת אך אני הזמנתי גלון של נוזל כך שאני מסודר לשנים הקרובות :)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני לדעתכם מומלץ בפעם הראשונה שאני עושה פלסטלינה בחיי להשתמש אולי דווקא בספוג?

האם ספוג אחד מספיק לרכב שלם?

פורסם

הספוג עובד הרבה יותר טוב ובהרבה יותר קלות.

הספוג בנוי לשימוש רב פעמי.

ממליץ על הספוג של NANOSKIN,הוא מצויין,גם כפפה/מטלית מוצלחים בהרבה מפלסטלינה רגילה.

פורסם
הספוג עובד הרבה יותר טוב ובהרבה יותר קלות.

הספוג בנוי לשימוש רב פעמי.

ממליץ על הספוג של NANOSKIN,הוא מצויין,גם כפפה/מטלית מוצלחים בהרבה מפלסטלינה רגילה.

אחלה תודה רבה על התשובה.

מה לגבי נוזל (clay lube)?

להזמין מאי ביי (אפשרי בכלל להזמין משם נוזלים?) או מהארץ?

פורסם

בכיף.

יש שני סוגי קשיחות של ספוג,אחד FINE למקרים קלים,ואחד MED למקרים בינוניים ומעלה,אני מציע לך לקנות את הסט של שני הספוגים ותוך כדי העבודה לראות באיזה ספוג להשתמש,זה באמת לא יקר.

LUBE אתה חייב,בארץ יש רק של CG וDODO,שניהם לא כל כך טובים.

אני בעבודה האחרונה שעשיתי עבדתי עם הספוג וLUBE של AUTO FINESSE והייתי מאד מרוצה,יש הרבה יצרנים טובים,אתה יכול להתייעץ לפני שאתה מזמין,בקיצור אתה תצטרך להזמין מחול.

כדי לחסוך במשלוח,תזמין את הLUBE איפה שאתה מזמין את הספוג/ים,הLUBE של NANOSKIN עושה עבודה טובה.

אפשר להזמין נוזלים מחול בלי בעיה.

תהנה.

• תוכן חדש...