Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נתבקשתי לברר עבור מישהו כמה שווה הרכב שלו וזאת משום שבכוונתו כנראה למכור.

מדובר בכרמל דוכס 13/60 שנת ייצור 1974 במצב טוב ללא טסט , הרכב נמצא באיזור השרון . מצורפת תמונה של רכב דומה.

בברכה אריקכרמל-2מתוקן---.jpg

פורסם

המחיר יכול להשתנות משמעותית.

לא ציינת אם נתבקשת לעזור לקונה או למוכר.

לכל אחד מהם מחיר שונה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
המחיר יכול להשתנות משמעותית.

לא ציינת אם נתבקשת לעזור לקונה או למוכר.

לכל אחד מהם מחיר שונה.

רז שלום

אשמח לעזור לשניהם.

נשאלתי את השאלה ע"י המוכר שבוחן את האפשרות למכור את הרכב, לדבריו הרכב מניע והועמד במצב תקין.

נכון שהקונה מעדיף לקנות בזול והמוכר יעדיף מחיר יותר גבוה אך צריך למצוא כאן את האיזון ההוגן ושעוד סוסיתא נוע תנוע.

אני הערכתי בכ- 10000 ש"ח אך אשמח לעוד דעות.

בברכה אריק

פורסם

באמת מעניין אותי לדעת מה השווי של המכונית הזאת, יש ליידי גם סוסיתא שנמצאת בגינה של מישהו, נראית מאוד מוזנחת מכיוון שלא נגעו בה בארבע שנים שאני גר באזור.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

כרמל דוכס זה חתול בשק איפשר להאריך מחיר נבלי לראות את החתול אם הוא יפה או לא יפה מפחינה חיצונית וגם לראות מה סכום ההשקעה אבי ;;;;;;;;;;;;;;;;

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

מוזר, זוהי השאלה השניה השבוע על הערכת מחיר. מי ששואל שאלה זאת, כנראה לא הבין את משמעו של רכב אספנות, שמעבר לפח יש המון המון נשמה. רכב אספנות יכול לנוע בין בחינם לאין סוף. חבר עם טריומף הרולד, קיבל הצעה אמיתית של 50000 ולא יכול היה לשחרר, האיש עם דמעות בעינים, משכנתא, ילדים ברדק כלכלי . אבל הנפש רצתה את האחת.

כמובן שרכב. אספנות נע בעיקר טיבו( פח מכלולים) אבל עם יגיע משיגנג , שמחפש דווקא רכב כזה המחיר יהיה בהתאם. שיהיה שבוע טוב ושנשתדל להחזיר כמה שיוצר לכביש אמן.

• תוכן חדש...