Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרתי לתחביב (רכשתי פיאט 131)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום האוטו הוכנס למוסך שאוהב מכוניות אספנות .מדובר במוסך ותיק מאוד עם ידע ברכבים ישנים. האוטו יעבור ישור קו מקצה לקצה .ורק אחרי זה אחשוב על הצבע P1010771(1).JPGfiat131sportorange006.jpg113_0626.jpg

פורסם

כבר אתמול איך שהגיע הרכב למוסך התחילו בפירוק

התחילו בפירוק הפרונט .הוחלפו תפוחי הגה ,סודר החופש .הגומי של הדרישפט היה מפורק וגם הוא הוחלף, צלבים הוחלפו. משאבות ברקס הוחלפו לחדשים .הקליפרים מקדימה פורקו ונישלחו לישפוץ.מערכת הבלמים תעבור שטיפה והחלפה של שמן חדש.מערכת הקירור תעבור ניקוי יסודי וכמובן מים נורמלים,

1 הבעלים הקודמים החליף הגזוז ושעשו לו עבודה על הפנים .ריתחו את הדוד ישר לבודי ללא גומי בכלל.

רק אחרי שהחלק התחתון יסודר נעבור לחלק העליון. המשך העבודה יהיה ביום שישי

כרגע מותקן על האוטו משאבה מכנית האם כדי לשדרג למשאבה חשמלית?

חג שמח

פורסם

לירוי,

בשעה טובה אבל מה עם תמונות?

לפני שאתה מצפה את תחתית הרכב במשהו, אני מציע כי תשטוף אותו היטב בלחץ.

אני חסיד של צבע יסוד שבסוף התהליך יוצא טוב יתר, אינו דליק, לא מתרכך בחום ואינו מלכלך בכל פעם שבאים במגע עם תחתית הרכב.

לדעתי יש לעשות מאמץ לשמור את הרכב במצב מקורי ולכן אין מקום למשאבת דלק חשמלית כל עוד אתה יכול לפעול עם המכאנית. אם תוכל להחביא משאבה חשמלית בקו ולהפעיל אותה רק זמן קצר לפני ההנעה זה יעזור לך להניע מהר יותר אחרי שהרכב מושבת כמה שבועות ויתן גיבוי במקרה של תקלה.

חג שמח!

שלמה דן גדרון

פורסם

לא רק שלא תוכל להוריד הילוך בקיק-דאון, התיבה תחליף הילוכים לפי לחץ השמן בלבד, ולא תוכל ״למשוך״ הילוכים.

אם יש לך דוגמא, צור קשר עם אחים סמי בת״א, לא אמורה להיות בעייה לייצר כבל דומה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם (נערך)
לאן אתה רוצה לייצא את הכבל?

אם תסע בלי, כנראה שלא תוכל להוריד הילוך ב"קיק דאון"....

לפעמים הבדיחות שלך מוצלחות . הפעם לא

שהמוסך יפרק והכבל יהיה אצלי ביד אתחיל לחפש .

דבר מוזר שראיתי שהרימו את האוטו. אחד הבעלים הקודמים החליף את כל הצנרת והדוד האחורי . רק מה שאין גומיה אחת שתופסת אותו. הכל מחובר לגוף בריתוך לאוזנים . כמובן שזה תוקן

עריכה אחרונה על ידי לירוי1
פורסם

בלינק שצרפת, בכחול כתוב contact seller.

תמשיך משם, ו"תתעקש" לשאול את המוכר שאלה בנוגע למשלוח (אם בכלל לישראל) ומחיר.

מנסיון - המוכרים כמעט תמיד יענו לך.

אל תוותר מראש על EBAY כמאגר לחלקי חילוף !

alfa 156 2.5.

פורסם

אחד הסיבות שאני לא כל כך רוצה לילמוד להזמין .זה הפחד שלי שתיהיה לי יד קלה על המקלדת .אין יום שאני לא באתר מכירות איבי עלי ועוד.

הפיתוי מאוד גדול להזמין גם שטויות

• תוכן חדש...