Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרתי לתחביב (רכשתי פיאט 131)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שאלתי אותו ממתין לתגובה.:roll:

כמה דקות ויש תשובה, הערכה שלו 20 עד 25 יורו.

i really dont know i think about 20- 25

thanks for bidding!

akis

מעניין שמכל החברים שלך במפגש חובבי קופסאות השימורים אף אחד לא הציע עזרתו :lol:

עריכה אחרונה על ידי nati54

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נתי בשביל זה יש לי חברים . עכשיו נישאר לתת לו הצעה .

עכשיו שהוא רושם ב20-25 יורו מישלוח . יש מצב שבמידה וההצעה שלי מתקבלת הוא יגיד שמישלוח לארץ יעלה 50 יורו?

פורסם

עכשיו שהוא רושם ב20-25 יורו מישלוח . יש מצב שבמידה וההצעה שלי מתקבלת הוא יגיד שמישלוח לארץ יעלה 50 יורו?

דבר איתי מחר בטלפון.

ביקשתי שיברר ויתחייב על עלות המשלוח.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

לא היתה לי ברירה ונירשמתי לאיבי. שלחתי למוכר הודעה ניראה מה יענה לי. האם ניתן ליסגור איתו מחיר סופי לפני שניגמר המכרז?

מזכיר לכם שמי שרואה או שומע על חלקים ל131 אשמח לישמוע .

פורסם

מזכיר לכם שמי שרואה או שומע על חלקים ל131 אשמח לישמוע .

נסה לברר אצל זקק ברח' סלמה בת"א, עסק כל ימיו בחלקי חילוף לפיאט, וידוע לי שיש לו לא מעט חלפים לפיאטים ישנים.

בנוסף, הם אנשים נחמדים, סבלניים ומסבירי פנים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן לא תיהיה לי בררה אלה לבוא ולעשות סיבוב יום שלם במרכז. אז כמובן שאצטרך לבוא אליך לישתות קפה(כמה פה רשמו שהוא טוב:lol:)

המוכר חזר אלי ובדק וזה 25 יורו המישלוח

פורסם

טורקיה מהווה מקור מצויין לחלפים, מאחר וה 131 יוצרה שם מ 77׳ עד 02'.

הדגמים שיוצרו עד 84׳ היו זהים כמעט ל 131, ורק הטופאש דוגן ושהאין ( שמות של ציפורי שיר, אגב) כבר התרחקו מהמקור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הרדיאטור פורק ונישלח ליניקוי. ונימצא שהוא לא משהו .עכשיו אני בדילמה האם להחליף את הרשת או לחפש אחד אחר .

המיכל דלק מלא ליכלוך ובגלל זה האוטו סבל מסתימות דלק . רכשתי מיכל 18 ליטר של טינר 21 אתן אותו למכונאי שינקה מבפנים

מקווה מאוד שעד סוף השבוע האוטו יהיה מוכן

פורסם

היות ולא אני זה שרכש את המוצר אלה מישהו אחר בשבילי. עכשיו המוכר רוצה 30 יורו מישלוח. האם אני יכול לישלוח לו את המייל שהוא שלח לי עם מחיר של 20-25?

• תוכן חדש...