Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרתי לתחביב (רכשתי פיאט 131)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החלפתי חוטי הצתה ועדין יש קירטוע בנסיעה בלבד

הפלטינות הוחלפו

כאשר האוטו מונע בסרק הטורים לא יציבים ,הקירטועים וקושי בההצה מורגשים בתחילת הנסיעה .בלחיצה על הגז במקום לא מורגש הקירטועה

ביום ראשון האוטו חוזר למוסך לבדיקה

מה דעתכם?

פורסם

לירוי

תבדוק כיוון הצתה, מרווח פלטינה וכיוון הצתה.

החלפת כבל?

החלפת פלגים?

החלפת חוטי הצתה?

בדקת שאין בריחת ואקום במערכת הווקום ברכב?

מה עם כיוון קרבורטור?

כשתמצא מה הבעיה תזכור לספר לנו.

שלמה דן גדרון

פורסם (נערך)

פרויקט מרשים לירוי (למרות הויתורים הקטנים)

מקווה שתאתר את מקור התקלה במהרה,

מחכה לעידכונים ובהצלחה בהמשך :mm_yeah:

עריכה אחרונה על ידי S Commander

Old Opel never die - she just become old school Teacher

פורסם

האוטו חזר אלי היום. הוחלפו זוג בולמים מקדימה. הבעיה היתה בסוף באחד הכבלים. למרות שהם חדשים

על הדרך הרכבתי 4 פלגים חדשים

עכשיו האוטו נוסע ומגיב טוב

פורסם (נערך)

טוב כעת תוכל לבוא לבקר במפגש שלנו ולהראות לנו את הצעצוע החדש.

אגב כיצד איתרת את הבעיה בקבל?

עריכה אחרונה על ידי oldcar

שלמה דן גדרון

פורסם
מת על האוטו הזה... היו לנו שתיים כאלו במשפחה. אחת סטיישן, מודל 1980, 1.6 ליטר אוטומטית. והשניה, 1981, סופר מירפיורי, 1.6, שהוסבה ל-2.0 ליטר ברבות הימים. הרבה הנאה היא הסבה לי וגם לימדה אותי המון על נהיגה...

״הברק הכחול״. ככה קראו לה בעיר מולדתי, ולמרות שעברו כבר למעלה מעשרים שנה - יש עוד שזוכרים אותה. וזה מחמם את הלב.

היי און

נפלתי מהכיסא כשראיתי את התמונה,עבר הרבה זמן מאז שראיתי אותך ואת אהרון בתוך רכב על הצד בפול גז.

זכורים לי בעיות במתלים אחוריים כתוצאה משדרוג המנוע,והיכולת הפנומנלית שלך לכשכש בזנב בכל סיבוב.

ללא ספק שנות ה-80 במיטבן.

• תוכן חדש...