Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב חסכוני בדלק עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

מחפש רכב חסכוני בדלק עד 50K,כאשר מדובר על נהיגה באיזור הררי,כך שהרכב צריך להיות קצת חזק,אמין זול בטיפולים.

תודה

פורסם (נערך)

יונדאי I20 אופציה טובה, אם תרכוש ידני אפילו עוד יותר טוב (גם תתקדם בשנה וגם תהנה מיותר כוח וחסכון בדלק). אישתי נוהגת כל יום 100 ק"מ שחלק מהנסיעה הררית ומפותלת, I20 שנת 2009 מנוע 1400 אוטומטית 100 כ"ס. חסכונית בדלק, נוחה ומרווחת ובקיצור- עושה עבודה טובה.

אופציה נוספת- סקודה פאביה ידנית.

אם אתה רוצה משפחתית הצ'בק חסכונית- תוכל לרכוש סיויק 1800 ידנית (עדיפות להצ'בק אבל גם הסדאן טובה, להן יש 140 כ"ס).

כמה ק"מ אתה נוסע בשנה? האם שקלת לרכוש רכב דיזל/היברידי?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

אני נוסע 1000 ק"מ בחודש,הבעיה שאני גר באיזור הררי כך שאני צריך אוטו חזק וחסכוני.

האם הרכבים שכתבת למעלה עומדים בתקציב שאמרתי???

פורסם

נסה למצוא גם היונדאי בגירסת ה 1.6,היא גם מאוד מאובזרת עם אמינות טובה.

סוזוקי סוויפט קטנה יותר אבל גם זריזה.

מזדה 2 גם רכז זריז תודות למשקל קל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...