Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בבעלותי סקודה פביה 2002 ידנית, אתמול במהלך הנסיעה החלה להדלק באופן לא קבוע (נדלקת נכבית בתדירות גבוהה) נורית EPC בלוח השעונים.

לא הרגשתי שום שינוי ברכב (נסע רגיל). לאחר כחצי שעה של נסיעה הגעתי ליעד ונורית המשיכה להבהב גם בעמידה.

כיביתי את האוטו וכשיצאתי שמתי לב ש 2 מתוך 3 אורות הברקס דולקת באופן קבוע (אמצעית וימנית).

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שיכול להעיד על בעיה ספציפית.

הייתי מעוניין לדעת מה יכול לגרום לזה?

והייתי שמח לקבל המלצות למוסכים/חשמלאים באיזור חיפה שיוכלו לטפל בבעיה ולחסוך ממני לגשת למוסך מורשה שם אשלם ביוקר על תיקון של

רכב ישן.

אני מניח שאותו מוסך/חשמלאי יצטרך שיהיה לו חיבור למחשב של הרכב.

נכון לעכשיו זה עדיין דולק גם בזמן שהרכב עומד ולא מונע. אני מניח שעד אלך למוסך כבר יגמר לי המצבר, יש אולי המלצה איך אוכל לנתק את אורות הברקס עד שאלך למוסך (ניתוק פיוז, מצבר וכו').

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי roi_429
פורסם

נשמע כמו תקלה במתג אור הבלם, הממוקם מעל דוושת הבלימה.

לרוב מדובר בחלק יחסית זול והחלפתו די פשוטה.

בהנחה ומדובר בתקלה הזו, לא נראה לי שצריך להיות הבדל משמעותי בעלות בין כל חשמלאי למוסך מורשה.

*בעיר התחתית קיים "מוסך צפון", שנמצא לא רחוק מהמושבה הגרמנית.

טיפלתי שם בזמנו בסיאט לאון שלי, הם לא מוסך מורשה, אבל מתמחה בדגמי הקונצרן.

פורסם

מצטרף לקודמי בענין הסיבה לתקלה, בענין ניתןק אורות המעצור הפתרון פשוט. חפש בספר הרכב את לוח הנתיכים, זהה את מיקומו של נתיך אור המעצור ושלוף אותו. שים לב שנסיעה בלי אור מעצור תקין או אור קבוע די מסוכן.

• תוכן חדש...