Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם למישהו יש הכוונה או פתרון בשל היכרות עם רכבים דומים (306,ZX,106,605...).

שבוע שעבר במהלך נסיעה לילית ובעת עמידה ברמזור כבה לי הרכב, גם הנעה בדחיפה העלתה חרס, בדיקה זריזה העלתה כי ישנו ניצוץ בריא, החשודה המרכזית - משאבת הדלק, המתנתי יום וניסיתי להניע אותה שוב וזאת חזרה לחיים, נסיעה קצרה בעיר כדי לבחון האם היא חזרה לעצמה והרכב נתקע שוב מס' ק''מ בודדים של נסיעה (יש לציין שאף לקחתי איתה פנייה חדה שכמה מטרים אחריה גרמו לכיבוי הרכב, צירוף מקרים?!) רכישה של משאבת דלק חדשה, התקנתה ובדיקה שלה, הוכיחו שהיא תקינה אך לא מקבלת זרם, הוחלט להחליף גם את הריילי (ממסר משאבת הדלק), קיבלתי ממסר מחבר אך חיבורו עדיין לא עוזר, ייתכן שהוא בעצמו תקול.

יש לציין שחיבור קצר ע''י מקור מתח ישירות למשאבה אפשר לרכב להניע ואף לנסוע בצורה תקינה.

תודה מראש לעוזרים...

גל

פורסם

אני אבדוק את העניין ,אבל נראה שהבעיה נובעת מהממסר או מהמחשב עצמו, כלומר אם הבעיה הייתה בחיישן הגיר לא הייתי יכול לנוע בכלל גם כשעקפתי את המחשב והממסר וסיפקתי זרם ישירות למשאבה..

בגדול אם יש למישהו 306\ZX (ושאר הרכבים להם הממסר הזהה לשלי) שעוד נוסעים והוא מאזור השרון, הייתי שמח להשתמש בממסר שלו לבדיקת תקינות, ייתכן וכל העניין הוא ממסר תקין שעלותו כמה מאות שקלים.., או שאולי יש לו אחד רזרבי שאיתו אוכל לבדוק...

פורסם

תבדוק את כל החוטים שמובילים לסוויץ' וסטרטר, אצלי הייתה בעיה כזאת ויצירת מגבר זרם אצל חשמלאי פתרה את הבעיה כליל, ותבדוק את הקודנית המקורית, גם לי יש כזאת עם הלוח מקשים ליד הגיר.

אחרי שנתקעתי ככה בחיפה ודרדרתי את האוטו בירידות של הכרמל והוא לא נדלק.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...