Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

הכסתי את הרכב לטיפול במוסך מורשה פורד.נאמר לי שכחלק ממפרט הטיפול - חובה הכרחית היא להחליף את משאבת הדלק. רק העניין הזה מסתכם ב-2600 שקלים במקרה הטוב, וזה עוד בלי לקחת בחשבון את שאר הטיפול. שאלתי היא כזו:

מה מפרט הטיפול ל-135 אלף ק"מ בדגם הזה, והאם הכרחי להחליף את המשאבה כל עוד הרכב נוסע ומתפקד כמו שצריך וללא בעיות מיוחדות?

האם כל מי שנכנס לטיפול 135 אלף חייב להחליף את המשאבה?

תודה לעוזרים!

פורסם

מברור זריז אצל גוגל, מסתבר שיש הרבה תלונות בחו"ל על משאבות דלק של פוקוס שמתקלקלות.

אתה יודע מה המק"ט של החלק? יתכן שאפשר למצוא יותר זול בebay.

פורסם (נערך)

אתה יכול למצוא את המשאבת דלק אצלנו באתר או בחנות.

תוצרת SIDAT יצרן OEM.

במחיר 1156 ש"ח כולל מע"מ.

http://www.justmotor.co.il/products/674338/%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%91%D7%AA-%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%AA

עריכה אחרונה על ידי אבי חלקי חילוף לרכב
פורסם (נערך)

זה נכון שלפי הספר צריך להחליף משאבה בטיפול הזה או כל 6 שנים, אבל המחיר מופקע והצורך מוטל בספק.

אני מטפל במורשה מסויים והם אפילו לא הציעו לי להחליף משאבה עד שהיא באמת תתקלקל (אמנם אני לא קרוב לקילומטרג׳ הרצוי, אבל הרכב עבר טיפול מקביל בגיל 6).

למיטב הבנתי חוץ מלהיתקע עם הרכב ביום שבו היא תתקלקל אין סיכון של ממש בהימנעות מהחלפתה כעת.

עריכה אחרונה על ידי tomer321
השלמה

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

נשמע אחלה דרך לדפוק את הצרכן בכמה אלפים במיוחד אם הוא עדיין פראייר ומטפל במורשה ברכב ישן ומשלם כפול על כל טיפול , גם אם המשאבות לא שיא האמינות עדיין אין שום טיפול יצרן שמגדיר להחליף אותה. משאבה מחליפי כאשרק היא מתקלקלת לא מעבר לזה לרוב הן גם אמורות לשרוד מעבר לק"מ הזה. גם באוטואדאה אין שום איזכור לזה.

פורסם

לא הייתי נוגע אלא נוסע עד שיתקלקל (אם בכלל זה יקרה ואם בכלל זה יקרה אצלך. אולי בכלל זה יקרה אצל הידיים הבאות ? :twisted:)

אגב - ישנם עוד יצרנים שממליצים על החלפת משאבת דלק כחלק משגרת טיפולים שוטפת ?

alfa 156 2.5.

פורסם

לאשתי פורד פוקוס 2004 ואכן הלכה המשאבת דלק ב140000 החלפנו למשאבה גרמנית בעלות של 700 שקל,

הייתי ממליץ לך להזמין משאבה במחיר שפוי מחו"ל ליתר ביטחון, כל עוד הישנה עובדת זה בסדר

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

• תוכן חדש...