Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטי , לפי מספר מקרים שנתקלתי: כוון פרונט נעשה במכונים לפעמים בדרכים מוזרות כי לא כל מכונית

מיוצרת עם אפשרות כוונון זויות ואף בעל מכון לא ישלח בעל רכב לקנות קיטים לכוונון קמבר קסטר

אז מתחכמים-מאלתרים קמבר שלילי ב ZX אחת נעשה ע"י מתיחת הSTRUT BRACE עד לעיוות האמבטיות בולם

כרסום פה וקדוח שם . כך שכדאי לבדוק עם "המכוון" איך הוא מתכוון לבצע זאת

.I'm a blocked user

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למוטי ולחברי הפורם

הלכתו למוסך בדקו ואמרו שהכל תקין!!!

החלפתו 4 צמיגים לצמיגי קלבר{האם הם נחשבים לצמיגים טובים}.

המצב השתפר קצת אך עדיין בפניות ארוכות שמאלה הרכב קצת זורק בניגוד לפניות ימינה.

במוסך מדדו בדקו ואמרו שהכל תקין

עובד עצות!?

Sorry, I'll be a party pooper and determine without a doubt that just as I originally thought, the source of the problem is not the tires... definitely alignment problem

Guys, someone will need to give Mush a recommendation for a good alignment shop, Levil, what you describe to me is a solution of a shop that just has no freaking idea what they are doing, unfortunately, there are many of them in israel

.Moti

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחריי הרבה כאב ראש הלכתי למוסך שמתמחה בכיוון פרונט.

מתברר שהלכה לי זרוע פרונט קדמית בצד ימין היה חופש רציני בתפוח.

מצב שגרם לגלגל לנוע על צירו בחופשיות לא מבוקרת כסנטימטר לכל צד .

לאחר תיקון הבעיה וקצת כיוון בגלגלים הקדמיים הבעיה נפתרה .

ברגע שאני ישיג סורק אני ישלח לכם את נתוני הבדיקה .

יש לציין שייש בנתונים משהו לא כל כך מסתדר אבל נגיע לגשר נחצה אותו.

ופשוט מדהים איך זרקתי כסף על צמיגים חדשים כשזו לא הבעיה.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

קודם כל , לא זרקת - זה לא שהצמיגים הללו מתבזבזים.

דבר שני - לגבי התרגום שביקשת - BLOWN SHOCK , אומר: הלם שמצצו לו :roll:

לא , ברצינות , מוטי התכוון לבולם זעזועים מפוצץ , כלומר שהאטימה שלו הלכה ,נוזל ממנו שמן ,ולמעשה הוא סיים את חייו המועילים.

מוטי - אני כבר רואה אותך יושב על 724,436 מקלדות שחורות עם עברית. FEDEX ,UPS ו-EMS נכנסו לכוננות על עקב כל המקלדות שאמורות להגיע אליך.:twisted:

• תוכן חדש...