Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,יש לי סאב פיוניר 600 מהדגם TS-W304C

הוא מחובר לתיבה ממש קטנה יחסית ואני ממש לא מרוצה מהצליל של הסאב

חשבתי שאולי יש אפשרות שאפשר לקנות תיבה מקורית לסאב הזה? או תיבה לא מקורית שתנצל את הסאב הזה כמו שצריך

אשמח לקבל קישורים לאתרים שמוכרים או המלצות לתיבות ספציפיות

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם,יש לי סאב פיוניר 600 מהדגם TS-W304C

הוא מחובר לתיבה ממש קטנה יחסית ואני ממש לא מרוצה מהצליל של הסאב

חשבתי שאולי יש אפשרות שאפשר לקנות תיבה מקורית לסאב הזה? או תיבה לא מקורית שתנצל את הסאב הזה כמו שצריך

אשמח לקבל קישורים לאתרים שמוכרים או המלצות לתיבות ספציפיות

רק אני לבד רשמתי פה מידות כמעט לכל סאב אפשרי, עם פורט, אטום ומה לא...

אולי תעשה חיפוש?!

גל

פורסם

יש לי את הסאב הזה,

הוא היה בתיבה עם פורט ועכשיו העברתי אותו לתיבה 35 ליטר אטומה והצליל השתפר פלאים.

התיבה שלי גם נראית קטנה אבל... הגודל לא קובע :wink:

פורסם

גדליהו, זה לא המלצת יצרן, תעשו חיפוש אני בטוח שתמצאו את כל הנתונים שאתם צריכים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
גדליהו, זה לא המלצת יצרן, תעשו חיפוש אני בטוח שתמצאו את כל הנתונים שאתם צריכים.

מיקמיק ההמלצת יצרן זה 1.2CF אטומה שזה בליטרים בערך 34 ליטר

פורסם

ממוצע ? לפחות מ150 ללא עבודה.

פלטה שלמה של 17-19 ממ.

שמעתי כבר על מקרים בצפון שמוכרים שמה אפילו ב100 שח פלטה.

אך במרכז, ניסיון אישי, 150 זה הכי זול שתמצא, ולרוב יהיה פה לכיוון ה180-190

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
ממוצע ? לפחות מ150 ללא עבודה.

פלטה שלמה של 17-19 ממ.

שמעתי כבר על מקרים בצפון שמוכרים שמה אפילו ב100 שח פלטה.

אך במרכז, ניסיון אישי, 150 זה הכי זול שתמצא, ולרוב יהיה פה לכיוון ה180-190

אצלנו מוכרים ב 80 שקל פלטה שלמה...

עריכה :

מי שלא יודע אני גר בבנימינה...

פורסם

הMDF לסאב שלי עלה לי 70 שקל חתוך.....

עם חישוב נכון של החומר בפלאטה סאב זה בערך חצי פלאטה,

אז אין צורך לשלם על פלאטה, בשביל לקבל חצי פלאטה...

פורסם

כמובן שיש צורך לשלם על פלטה, שום נגריה מאיזור המרכז שנתקלתי בה, לא מוכנה למכור חלק מפלטה.

גם אם היא עושה את העבודה .. זה כמובן לא יצא 80 שח, באיזור הכפול ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ממש ממש לא נכון...

רוב הנגריות באיזור המרכז, מוכנות למכור לך כביכול חצי פלטה, אחרי שאתה אומר להם שאתה צריך מספר חתיכות קטנות...למה ?

כי הם שורפים עליך את ה"אקפלים" שלהם, אתה לוקח את כל השאריות שגם ככה אין להם מה לעשות איתם, הם לא פותחים פלטה חדשה, הם שורפים את השאריות הישנות יותר, ובכך הרווח שלהם הוא "נקי" כי במיילא זה עצים שזרוקים בצד ואי אפשר לעשות איתם כלום (מטבחים\ארונות)

פורסם

שני הנגריות ברעננה צפון לא מוכנות לכך. והמחיר לפלטה עם חיתוכים הינו עומד על 230-250 שח.

הנגריה שעומדת בסוף שדרות הר ציון, המחיר שמה עובר את ה150 לפלטה, אין אפשרות לרכוש חתיכה ממנה, והמחיר ללא עבודה.

שני הנגריות באיזור תעשיה כפרסבא, אינן מוכנות למכור חלק מפלטה, העלות ללא עבודה עומדת על 190 שח עבור עץ גלוי, בשביל פלטה לא גלויה, המחיר בערך 220.

הנגריה באלישמע, גם כן , לא ניתן לרכוש חלק מפלטה, העלות מעל 150, ללא עבודה.

הנגריה בצומת הראשונה של גבעתיים, (בסיבוב החד עם הרמזור) , העלות 200 שח, ללא עבודה.

לא ניתן לרכוש חלק מפלטה, עלות עם עבודה כימעט 300 הוא רצה.

כל בן אדם ששלחתי אותו לרכוש MDF, באיזור המרכז, הגיע למסקנה שלי, העבודה שהנגרים רוצים לעשות.

מספר חיתוכים .. ללא הרכבה. מאוד לא משתלמת אך אין הרבה ברירה.. והעלות הכי זולה ששמעתי שמישהו רכש פלטה, זה ב140 שח וזה "בקומבינה" (באיזור מרכז.)

כל הפלטות שמדובר עליהן פה, נעו בין 17 ל19 מילימטר, רק הפלטה הלא גלויה עמדה על כימעט 22-23 ממ.

אני חושב שזה מסכם את הנושא, אם יש לך נגריות ספציפיות במרכז שאכן מוכנות לעשות עבודה זולה, או אכן מוכרות חלקים מפלטות, או אכן מוכרות במחירים מוזלים ממה שכתבתי כאן, אתם רשאים לפרסם.

אך לבוא ולטעון אחרת , ללא לתת מיקום ספציפי בשביל המשתמשים, זה רק יגרום להם אבל, לגלות אחרת ..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...