Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא התכוונתי לנתק,

תכין חבר עם כבלים מראש למצב כזה, ותקווה שלא תצטרך את עזרתו כשתחזור.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם יודעים שרכבים חדשים יכולים לעמוד במשך שבועות עד חודשים (לעיתים אפילו יותר משנה, ואז היבואן חייב לרשום אותם על שמו, ולמכור כיד שניה עם 0 ק"מ), במגרשים של היבואן, ואז נמכרים כחדשים? אני בספק שיש מישהו שעובר שם פעם בשבוע ומתניע אותם.

אל תניע, מקסימום תגמור את המצבר ותצטרך להתניע עם כבלים/בוסטר. או, אם מדובר ברכב בלי מערכות מתוסבכות, פשוט תנתק את המינוס במצבר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אחרי שפעם אחת נתקעתי - קניתי את המטען הסולארי הזה

http://www.ebay.com/itm/1-5W-12V-Solar-Panels-Battery-Charger-for-Car-RV-SUV-Truck-Boat-Motorcycle-New-/291176869558?pt=UK_Gadgets&hash=item43cb7e6eb6

מה שהוא עושה זה מטעין בזרם קטן את המצבר - זרם שמתקזז עם הצריכה הקבועה של הרכיבים שיש ברכב כמו אזעקות אימובלייזרים וכו.

שווה מאד את ההשקעה - אתה שם על הדשבורד ותוקע את התקע לשקע המצית וזהו. לעולם לא יהיה לך מצבר ריק

קובי

:-)

פורסם

מעניין, איך הוא טוען את המצבר באמצעות המצת? איל לי שום ידע בחשמל, וזה ממש מפליא אותי.

בכל מקרה, לא רלוונטי לי, הרכב מכוסה כשאני לא בארץ.

פורסם

כעיקרון שקע של מצת מחובר למצבר ומספק 12V ישירות ממנו.

ראיתי גם מכשירים כאלה לאולמות תצוגה שמטעינים דרך שקע של המצת מהחשמל. אבל אני חושב שצריך לפתוח סויץ' בשביל זה.

בכל מקרה דבר כזה רלוונטי רק לשדה איפה שמשאירים אוטו חשוף.

פורסם

ראיתי גם מכשירים כאלה לאולמות תצוגה שמטעינים דרך שקע של המצת מהחשמל. אבל אני חושב שצריך לפתוח סויץ' בשביל זה.

אכן מתחבר למצת

לא צריך סויץ :)

קובי

:-)

פורסם

אכן מתחבר למצת

לא צריך סויץ :)

יש מכוניות בהן שקע מצת מחובר ישירות למצבר, ויש מכוניות שלא כלומר צריך לפתוח סוויץ'.

אין אחידות בין היצרנים בעיניין זה.

פורסם

אני משאיר את הרכב ללא תנועה בחופשות שלי בארץ (אורכות 2-3 שבועות כל פעם), אף פעם לא נתקלתי בבעיה בתום החופשה, תמיד הניע בנגיעה.

פשוט לוודא לפני שאתה עוזב את הרכב שהאורות\מערכת ויתר צרכני החשמל כבויים על מנת למנוע פריקת מצבר וזה הכל.

אם יש אפשרות שמישהו יצא לסיבוב של איזה 5-10 דקות בערך באמצע החופשה אפשר לעשות כן כדי להיות רגוע, בכל אופן אני לא חושב שזה באמת הכרחי.

אגב, אם אתה טס ואין בקרבת הרכב אף אחד שאתה יכול לסמוך עליו ולהשאיר לו מפתח של הרכב- ממליץ לך לא להפעיל את האזעקה לפני שאתה טס, במידה והיא תתחיל לפעול היא עלולה להווה מטרד ובמקרים קיצוניים שהיא תפעל למשך פרק זמן ארוך המשטרה עלולה להאלץ לנטרל אותה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אגב, אם אתה טס ואין בקרבת הרכב אף אחד שאתה יכול לסמוך עליו ולהשאיר לו מפתח של הרכב- ממליץ לך לא להפעיל את האזעקה לפני שאתה טס, במידה והיא תתחיל לפעול היא עלולה להווה מטרד ובמקרים קיצוניים שהיא תפעל למשך פרק זמן ארוך המשטרה עלולה להאלץ לנטרל אותה.

סביר להניח שאין לו אזעקה קולית.

לפני כ 3-4 שנים נאסר בארץ להתקין אזעקות מצפצפות במכוניות כחלק מתקנות חדשות למניעת רעש.

מי שכבר הייתה לו אזעקה כזאת יכול להמשיך להשתמש בה במשך 6 שנים מפירסום התקנה ואז חייב לפרק או לנתק אותה.

פורסם

תשאיר למישהו את האוטו. חבר, בן דוד או שכן שיעשה עליו סיבוב של חצי שעה פעם בשבוע.

אם זו לא הייתה קופסאת גפרורים ולי לא היו 3 מושבי ילדים ברכב, הייתי אומר תשאיר לי אותו; המשרד שלי קרוב לשדה.. אבל לא (:-) יש כזה בדיוק לחמותי. אין סיכוי.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
יחד עם זאת אצלי בהונדה 2011 קיימת אזעקה מקורית עם צופר. הייתי בהלם, אבל הסבירו לי שככה זה במקור.

התקנה הזו נכנסה לתוקף באיזור שנת 2011, כך שיכול להיות שהאוטו הנ"ל נמכר לפני כניסת התקנה לתוקף.

יכול להיות שהתקנה בכלל לא חלה על איבזור מקורי.

אני חושב שהיא מדברת על איסור רכישה והתקנה של מערכות אזעקה קוליות בכלי רכב.

תשאיר למישהו את האוטו. חבר, בן דוד או שכן שיעשה עליו סיבוב של חצי שעה פעם בשבוע.

אני מעריך טרחה של חבר או בן דוד שלי, שיצטרך לבזבז את זמנו ולהגיע אלי 3 פעמים כשאני לא נמצא ביותר מ 400 ש"ח שעולה המצבר. זה במקרה ויצטרכו להחליף אותו, סיכוי לא גבוה שיצטרכו.

• תוכן חדש...