Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, הלך המסך מגע בנקסוס4 שלי שנרכש בגוגל-ארה"ב לפני 11 חודש.

לאחר יצירת קשר טלפוני עם גוגל ארה"ב, הפרוצדורה היא שהם שולחים לי מכשיר מחודש בחינם, ומרגע קבלת המכשיר המחודש, יש לי זמן לסנכרן בין השניים ותוך 7 ימים לשלוח להם בחזרה את התקול.

מכיוון שאין משלוחים לארץ, אני צריך להזין כתובת "מחסן" כמו BUY2USA וחבריו, מהי החברה הזולה ביותר ומהירה (מהירה יחסית כן?) בשביל לקבל את המכשיר?

*יש לי 24 שעות מרגע קבלת פתיחת ההזמנה להזין כתובת, אחרת כל התהליך הטלפוני\זיהוי מחדש, עברו כ4 שעות.

תודה,

אוהד.

פורסם

מניסיון BUY2 מאוד מהירים, תוך שבוע והמשלוח אצלך, עלות 20$.

אפשרות נוספת היא שיפיטו ששם ההליך קצת יותר איטי.

במידה ואתה שולח עם BUY2 אתה חייב להצהיר על ערך המוצר. לפני המשלוח כדאי לברר איך זה עובד במקרה של מוצר שחוזר מתיקון.

פורסם

תודה על התגובה,

ערך המוצר הוא לכאורה 0$, הפרוצדורה היא שגוגל "תופסת" לי את האשראי בסכום של מכשיר נקסוס4 חדש שהוא 250$, וברגע שהם מקבלים את הישן - אני מקבל החזר מלא על ה250$.

איך אני מתנהל מול עלות של 0$? או שזה בעצם 250$? (ואז דמי המשלוח והמכס שווי-ערך למכשיר חדש).

איפה אני בודק את העניין של המכס? להזכירכם, כבר שילמתי מכס על המכשיר הזה ברגע שהוא נקנה, כ-400שח אם אני זוכר נכון, יש קבלה בידי.

תודה!

פורסם

אם תיקנו לך את המוצר , ודיווחת בדואר לפני השליחה שאתה מוציא מוצר לתיקון במסגרת אחריות

אז אתה פטור מתשלום מיסים

לעומת זאת במקרה שלך מחליפים לך את המוצר במוצר חדש

ולכן לפי התקנות אתה נדרש לתרום למאמץ המלחמתי ולשלם שוב מס, :(

במיוחד במקרה כמו שלך שבו אתה קודם מקבל את החדש ורק אז שולח את הישן...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
תודה על התגובה,

ערך המוצר הוא לכאורה 0$, הפרוצדורה היא שגוגל "תופסת" לי את האשראי בסכום של מכשיר נקסוס4 חדש שהוא 250$, וברגע שהם מקבלים את הישן - אני מקבל החזר מלא על ה250$.

איך אני מתנהל מול עלות של 0$? או שזה בעצם 250$? (ואז דמי המשלוח והמכס שווי-ערך למכשיר חדש).

איפה אני בודק את העניין של המכס? להזכירכם, כבר שילמתי מכס על המכשיר הזה ברגע שהוא נקנה, כ-400שח אם אני זוכר נכון, יש קבלה בידי.

תודה!

חשבתי שזאת תהייה התשובה שלך ולכן תיצור קשר עם BUY2 אפילו טל' ותסגור את זה תרם שליחת המכשיר אליהם.

פורסם

אתה תיאלץ לשלם מכס שוב כפי שציין בעל המוסטאנג 73.

אם היית שולח לתיקון ומקבל אותו מתוקן בחזרה- אז לא היו מחייבים.

אבל אם קיבלת מכשיר חדש במקום (בין אם לאחר ששלחת ישן לתיקון ובין אם הדבר נעשה במקביל כפי שגוגל הציעו לך)- תחוייב במיסים מחדש.

כן, אני יודע שזה מקומם ואפילו מרגיז, אך זה המצב. וזה גם מה שיגידו לך בBUY2USA.

שא ברכה ועדכן בהתפתחויות בעניין.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)

טוב, אין מנוס מתשלום מכס,מה שכן:

קידמתי את התהליך, הזנתי את הפרטים בגוגל ובעצם "הזמנתי" מכשיר מחודש בעלות של 270$ כולל מס של ארה"ב, כרגע ההזמנה עומדת על PENDING וברגע שבגוגל יזיזו תהליכים, המכשיר יצא למחסנים של BUY2USA , ואז יצרו איתי קשר מBUY2USA, לאחר שיחה עם ידידה קרובה אשר עובדת שם, היא הציעה לי להצהיר שערך המכשיר "המחודש" הוא 100$ (בכל זאת מכשיר שיצא לפני כשנתיים, ומדובר על מחודש או מוחדש, לא חשוב באמת) ואז אשלם מס שקר\מכס בעלות של 35$ + 22$ משלוח מBUY2USA ופה כל הסיפור מסתיים.

אבל, במידה ובמדינת הגנבים יחליטו שהמכשיר עולה יותר, נגיד, 250$ כמו ששילמתי כרגע, אאלץ להיפרד מכ-90$ במקרה הגרוע ביותר, מה שאומר שהסיפור יעלה לי בין 250-450שקל +/-, תלוי במכס.

לדעתי, ב450 כבר פחות משתלם אבל אני לא מעוניין לרכוש נקסוס5 או כל מכשיר חדש אחר, אני מרוצה מאד מהמכשיר הנוכחי שלי ככה שכך או כך, זו הדרך הזולה ביותר להחזיר לי מכשיר תקין ולשמור על קדמה של מכשיר יחסית מתקדם טכנולוגית ולא לחזור אחורה בסיני עם 1GB RAM ומעבד חלש.

כמובן שברגע שאשלח להם את המכשיר התקול שלי, הסכום של 270$ יוחזר אלי.

אוהד.

עריכה אחרונה על ידי ohanaohad
פורסם

תיזהר מאוד מהצהרות שיקריות שאתה בעצמך מבקש כי המכס חם על הצהרות ייבוא סמארטפונים מחו"ל ואם הם תופסים הצהרות שיקריות אתה תשלם עד 80$ קנס על הערך האמיתי:

אתה יכול לימצוא את עצמך בדיון הזה.

http://iandroid.co.il/forum/topic158432.html

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

למה שלא תשלח את המכשיר שלך קודם כל

תצהיר ובינתיים תתנייד עם איזה צביקה פיק

וגז שתקבל את המחודש תמסור את ההצהרה שזה זה

לא יעבוד?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא יעבוד. שאתה שולח מכשיר לתיקון, אתה רושם את המספר הסידורי על הטופס

והיות שגוגל יחליפו, המספר ישתנה ,

חזרנו למשבצת הראשונה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לא יודע אם זה מאוחר מידי, אבל אני החלפתי השבוע לאישתי את מסך המגע בנקסוס 4 (בפעם השניה).

עלות מסך חדש מארה"ב (מסך באיכות OME) כ 300 שקל.

את ההחלפה ביצעתי לבד ללא קושי מיוחד.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...