Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני צריך קצת עזרה בהתנהלות מול שלמה סיקסט. המטרה כאן היא להיות כמה שיותר חכם ולא כמה שיותר צודק...

לפני חודש רכשתי מהם רכב, אודה שבחשש קל ובזהירות רבה, וזאת בעקבות הביקורות הצוננות עליהם בפורומים השונים ברשת.

התהליך עבר בצורה מצויינת חוץ מפרט ״שולי״ אחד - העברת הבעלות.

במועד מסירת הרכב נאמר לי כי הדבר לוקח כשבועיים, ובחוזה מופיע סעיף המקנה להם משך של 28 יום.

למרות פניות חוזרות ונשנות שלי לסניף (כל השיחות מוקלטות) בהן הבטיחו לי אינספור פעמים שהנושא בטיפול, עדיין לא בוצעה העברת הבעלות. בכדי להסיר ספק, אציין כי במעמד הרכישה חתמתי על כל המסמכים הדרושים להעברת הבעלות וכן שילמתי את האגרה.

החשש המרכזי שלי הוא שבעוד כ-10 ימים חל מועד הרישוי השנתי (טסט) של הרכב, וללא העברת הבעלות אהיה חסר אונים.

מה לדעתכם אפשר עוד לעשות במצב כזה? מה יהיה הדבר החכם לעשות כדי לסיים סוף סוף את הסיפור (המאוד מעצבן) הזה?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

ידוע שלוקח זמן לחברות ליסינג לבצע העברת בעלות (כי הן עושות זאת במרוכז),

אבל לא שמעתי על מקרה של חודש.

השאלה היא האם כבר עברו 28 יום - אם כן, פנה אליהם בטלפון ובמכתב רשמי (מייל לפניות ציבור וכו') שאתה מבקש לבטל את העסקה עקב הפרת חוזה, ופונה במקביל למועצה לצרכנות.

חברה נורמאלית הייתה יוצרת איתך קשר לאחר מכן ומציעה לך פיצוי, אבל אנחנו לא מדברים על אחת כזו לצערי, אז סביר שהם פשוט יזדרזו עם ההליך.

אלו אמצעי הלחץ, אבל בינינו, אתה פשוט יכול לבקש ייפוי כח לצורך ביצוע הטסט..

פורסם

כמה לא מפתיע שכדי להזיז משהו בחברת שלמה סיקסט צריך מישהו מבפנים, בזמן שבכל חברה מתוקנת אחרת שגם מכבדת את עצמה כלל לא היית צריך להטריח את עצמך בסוגיה הזאת.

כנראה שהביקורות הצוננות שקראת באתרים השונים על החברה הזאת לא הגיעו משום מקום. כל שנותר זה רק להצטער על כך שבמקום להסיק את המסקנות המתבקשות מכל אותן ביקורות שקראת, בחרת להעשיר את קופתה של חברה שידועה ביחסה הרע ללקוחותיה.

לפחות אני מקווה שאחרים ילמדו מהמקרה שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

למען ההגינות צריך לציין שלמעט נושא העברת הבעלות, חוויית הקניה והשירות היו טובים.

הרכב שקניתי אינו נפוץ במיוחד, בוודאי שלא בליסינג, ולמצוא כזה משנתון 2011 עם פחות 45k ק״מ לא היה פשוט.

הבדיקה שעשיתי במכון (מטעמי וכזה שאני מכיר) לא הניבה תוצאות שונות בהרבה מהבדיקה של סיקסט, וגם את הדברים השוליים יחסית שנתגלו (ברקסים, מצבר) הם החליפו בכלל בלי להתווכח.

עדיין, נושא העברת הבעלות בהחלט מעצבן (ומהווה עגמת נפש לא קטנה). אמשיך לעדכן כאן.

esebl:

אלו אמצעי הלחץ, אבל בינינו, אתה פשוט יכול לבקש ייפוי כח לצורך ביצוע הטסט..

הבעיה היא לא רק ייפוי הכח, אלא גם העובדה שמסמכי הטסט לא הגיעו אלי בדואר (מכיוון שאינני הבעלים הרשומים). במידה ונגיע לזה ואצטרך לבקש ייפוי כח, כיצד אוכל להשיג את שובר הטסט?

תודה

פורסם

אין שום מניעה מלנסוע עם רשיון על שם שלמה סיקסט ואישור העברת בעלות עם שמך, עד שנה הבאה.

עריכה (הצתה מאוחרת):

הרשיון נשלח לבעל הרכב - כלומר הרשיון החדש צריך להיות במשרדי שלמה סיקסט.

פורסם

הבעיה היא לא רק הטסט.

אם מחר שלמה סיקסט פושטת רגל אז הוצל"פ יקחו את הרכב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...