Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי יונדאי אקסט, עליה לכביש 12.2010. 85,000 ק"מ.

יד ראשונה מליסינג

מחירון לוי יצחק עם הפחתת ק"מ בלי הפחתת ליסינג 55,700

כמה מפחיתים על ליסינג?

בבדיקה:

סרן קדמי ומערכת היגוי - מלקה קדמי לתקן/לכוון זווית מתלה. מערכת היגוי- נזילת שמן

שלדה ומרכב - תיקוני ממשמעות נמוכה - כנף שמאלית הוחלפה ועוד הרבה שטויות

צמיגים - קדמי שמאל וימני פגומים

העברת כח - נזילת שמן

כמובן שהרכב עבר הכנה ועכשיו הוא נראה בסדר. למרות שנזילה בתיבת הילוכים קצת מעלה חשש

בתמורה יש לי רנו קליאו 1.6 שנת 2003. טסט לשנה. מחירון שלה - 13,000 שאני מחזיר בטריד אין

הציעו לי 44,500 לכל הסיפור? נשמע לי קצת גבוהה.

מה אתם אומרים?

A3

A4

פורסם

לא כתבת איזה נפח היונדאי אקסנט

משיטוט קצר בלוחות יד 2 עולה כי המחירים לשנתון הזה הם בין 40 ל-45 תלוי במצב.{פרטי-לא ליסינג}

שורה תחתונה-לקחו לך את הרכב בחינם ואתה משלם מחיר מלא על היונדאי

יש לך עוד תיקונים ברכב,צמיגים להחליף,כיוון פרונט ונזילות וקישקושים

ממליץ לך למכור את הקליאו שלך לבד תחסוך יותר כסף ותחפש משהו אחר בלי כל הסיפור הזה.

פורסם

מציעים לך עסקה די מחורבנת.

תמשיך לשוטט ותמצא עסקאות טובות מזו.

ובכל מקרה תדע שתחסוך הרבה אם תמכור לבדך את הקליאו. לא יודע איך הם ביצע את החישוב אבל על פניו אתה כמעט לא מקבל כלום על הרנו שלך.

הערה לסיום, על פניו נראה לי שהמחירון של הקליאו צריך להיות פחות מ 13. בדוק את העניין שוב.

פורסם

הקליאו (ריאלית, בטרייד-אין) שווה כ-7,000 ש"ח. בשוק הפרטי תקבל עוד אלפייה-שתיים.

האקסנט לעיל (שוב, בטרייד,לא בשוק חופשי) שווה כ-40,000 ש"ח (אם תבוא לשם עם כסף מזומן ובלי אוטו צרפתי בן11 :D)

תעשה חשבון לבד כמה שווה לך הנוחות של מפתח תמורת מפתח (זה מאד אישי. לי למשל, לא לפגוש את הטיפוסים שמחפשים רכבים ביד2, שווה כמה אלפים טובים)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...