Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא מדהימה אל תשנה כלום.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

מעז יצא מתוק..משמח לראות איך מתאונה שהרסה את הרכב

טוטאלוסט יצאו כ״כ הרבה דברים טובים..סתם נק׳ למחשבה (-;

תעדכן לגבי הצריכה של הגז..

פורסם

תתחדש, רכב מאוד כיפי ויעיל. צריכת הדלק היא באמת גבוהה יחסית, אך עכשיו זה כבר פחות אמור להטריד אותך עם מערכת הגפ"מ.

הסובארו הקודמת שלך הייתה נראית מאוד טוב והצבע מאוד החמיא לה, אך לדעתי גם הצבע לבן פנינה מאוד יפה, משתלב טוב עם הרכב ולא פחות יפה מהשחור. בנוסף קל יותר לשמור על הצבע הזה בהשוואה לשחור.

אני ממליץ לך להשאיר לה את הצבע הזה. את הסאן-רוף אם כ"כ תרצה תוכל להחליף (כמובן רק אצל בעל מקצוע)...

בקיצור - תהנה וסע בדרכים טובות :-)

פורסם (נערך)

תתחדש, רכב מאד יפה.

כמה עלה אם אפשר לשאול?

דבר ראשון את הוו גרירה הייתי מוריד אם אין לך צורך בו, הוא מהווה מפגע לרכבים אחרים בחנייה ואף להולכי רגל שמנסים לחצות מאחורי הרכב שלך.

דבר שני הצבע יפה, לא חבל להרוס אותו ועוד להוציא על כך כסף.

דבר שלישי, גם את הגג לא הייתי מרכיב, סתם מקור לבעיות אמינות ופוגע במרחב הראש.

דרך אגבלענין הגז:

האם תחנת הגז היא בדרך שלך, או שאתה צריך לנסוע במיוחד? אם צריך לנסוע במיוחד זה מהווה טרחה ומבטל חלק מהחסכון בדלק לא?

כמו כן אתה מרגיש איזה הבדל בנסיעה עם גז, לחבר שלי יש טיוטה קורולה עם גז ויש לו שיהוקים בתחילת הנסיעה?

והאם הבדיקה של הרכב יצאה תקינה לחלוטין, מערכת הגז לא פגעה בתפקוד המנוע או דברים אחרים?

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

לגבי מערכת גז,אני עובד בחברת אבטחה שבה הרכבים מתודלקים בגז בלבד,יונדאי i20 שמתודלקת בגז כבר עברה את ה180K ללא תקלות מבחינת מנוע (יש לציין שהרכב נוסע במשך כ16 שעות ללא יותר מדי הפסקות),למעט תקלה של שעון הגז (נורה שנותנת חיווי לגבי כמה גז נותר במיכל) שחוזרת על עצמה אין תקלות מיוחדות והרכב מגיב ונוסע כמו שצריך (כמובן שיש לבצע מדידות כדי לדעת האם יש ירידת הספק כתוצאה מהגז).

ודרך אגב מזל טוב על הרכב ניראה מצוין.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפו"ש - תתחדש ותהנה,גם לדעתי תשאיר את הצבע ככה ואל תשנה כלום :)

אמנון - הולך רגל שנתקל בוו גרירה ראוי שירכיב משקפיים (או יחליף את הקיימות,אם יש).

זה לא דבר פצפון בקוטר מילימטרי שאי אפשר להבחין בו.

לגבי מפגע לרכבים אחרים - אותה טענה הנ"ל (אדרבא אם מישהו "ינשק" אותו בפקק\חניה רכבו של הפו"ש לא ייפגע כלל ורק זה של הפוגע יאכל לעצמו ת'ראש ;))

לגבי הסאנרוף,מסכים - התעסקות מיותרת,אבל אם בעל הרכב מבסוט מזה - מי אנחנו שנחליט לו :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם אתה בקטע של חיסכון ורווח, למה שלא תמכור את החלקים שקנית, ותכסה גם את הקנייה הזו?

אולי אפילו תמצא מישהו שישלם יותר, אם הוא מחפש חלק ספציפי. נסה, לך תדע...

וכמובן תתחדש!

קלאסיות - הקרם דה לה קרם, הדובדבן שבקצפת. ממממ...

פורסם

היי חברים מזמן לא עדכנתי פה

קודם כל תודה רבה לכולם! :-)

לאחר כחודש עם הרכב אוכל לספר שהתרגלתי לצבע, והרבה אמרו שהוא יפה ומיוחד יותר מהשחור (:

לא ביצעתי בדיקה לפני קניה, רק לאחר מכן נסעתי לחבר מוסכניק שהרים אותו על ליפט ומצא רק ריגקטים בבוקסות והתותבים מאחורה, ותושבת גיר שהיתה גמורה.

כל הריגקטים הנ"ל תוקנו לבסוף על חשבון הסוכנות. הזדמנות לציין אותם לחיוב שלא התנערו מאחריות.

לאחר חודש של נסיעות 80 אחוז על גז, 20 אחוז בנזין + רוב הזמן רגל כבדה על הדוושה - מגיע לחיסכון ממוצע של 38 אחוז בתדלוקים.

חיסכון משמעותי מאוד - מכל 1000 ש"ח נשארים לי ביד כמעט 400 :-D

לגבי החלון בגג: קיבלתי הצעת מחיר מיבואן הגגות לפירוק מהקודם והרכבה בחדש - 4400 ש"ח!!

מחיר לגג חדש + הרכבה + אחריות 6800 ש"ח. כמובן שהאופציה של העברה מהקודם נשללה במקום.

כאמור אקבל כסף מהביטוח על הרכב הקודם רק בעוד כחודשיים, לכן כבד כרגע להוריד 7K. אחכה לכסף מהביטוח וכנראה אפנק אותו בגג חדש :)

הרכב הקודם מפורק וחלקיו אכן נמכרים, אני מקבל כסף מהרווחים.

סה"כ מרוצה מאוד מהרכישה!

יקי

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...