Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתכם? האם יש מכוני ניקוי לסוג כזה של לכלוך (נראה כמו כתמי מים או משהו אחר קשה לדעת). אם כן, כמה כזה ניקוי אמור לעלות? יש ליכלוך דומה על הספסל האחורי.

ריפוד.jpg

פורסם

תעשה מה שאני עשיתי, הוצאתי את המושבים שטפתי עם צינור מים ושפשפתי עם מרכך כביסה וכל הכתמים והריח הדוחה שהיה להם ירד avera4yt.jpg

Using Tapatalk

פורסם

בהחלט יש , מכוני ניקוי כדוגמת STEAM ME מנקים את זה אאל"ט בעזרת קיטור, שאל אותם לגבי המחיר.

בכל מקרה ניתן לנקות את הכתם הזה בלי יותר מדי קשיים.

Miata ND2

פורסם

אביב, תודה, אבל אני מחפש פתרון קצת פחות מרחיק לכת. למשל - ללכת למשהו מקצועי שיעשה לי את זה ב500 שח

פורסם

יש מספיק מקומות שיכולים לנקות את זה, אתה גם יכול לעשות לבד במחיר אפסי, יש לא מעט פרוייקטים בפורום.

בכל מקרה אפשר בהחלט להוריד את זה

שזה לא מה שימנע ממך לקנות את הרכב

פורסם

סבבה תודה רבה על התגובות. אחלה פורום, אולי אני אעז ואעשה לבד, למרות שמפחיד לעשות כזה פרוייקט שבסופו אולי אהרוס לגמרי את הריפודים. נראה.

פורסם

אם תעקוב אחרי ההסברים אין סיכוי שזה יקרה.

אם אתה מאזור רחובות אני מתנדב לבוא לעזור לך, החומרים והשתיה עלייך ;)

פורסם

תסתכל בחתימה שלי על פרוייקט דיטיילינג פנימי להונדה סיויק, הורדתי כתמים קשים מהריפודים בעזרת APC ושואב אבק ששואף גם נוזלים.

בהצלחה,

איתמר.

• תוכן חדש...