Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[h=1]Crunch P1 5000.5 או רוקפורד 400A4 . מבחינת מחיר הפרשים זעומים. מה עדיף בהנחה שאולי גם רמקולים קדמיים יוגברו?[/h]

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הקראנץ' הוא מגבר 5 ערוצים...בתור מי שאמר שאין בכוונתו להתקין סאבוופר - די מיותר.

ב-4 אוהם מספק 4X62.5+1X150 וואט RMS (גישור של הערוצים הרגילים יתן 2X250 וואט RMS).

ב-2 אוהם מספק 4X125+1X250 וואט RMS.

הרוקפורד מגבר 4 ערוצים

ב-4 אוהם מספק 4X50 וואט RMS (או 2X200 וואט RMS בגישור).

ב-2 אוהם מספק 4X100 וואט RMS.

בשני המקרים לא מדובר במגברים חדשים (לא שיש בכך משהו רע בהכרח).

מבין 2 האפשרויות האלו בלבד הייתי בוחר כנראה ברוקפורד, מה גם שעל הנייר הוא עומד יפה בדרישותיך.

לדעתי רצוי שתמתין למישהו שהתנסה אולי במגברים האלו, או לחוות דעתו של Audio King.

פורסם (נערך)
הקראנץ' הוא מגבר 5 ערוצים...בתור מי שאמר שאין בכוונתו להתקין סאבוופר - די מיותר.

ב-4 אוהם מספק 4X62.5+1X150 וואט RMS (גישור של הערוצים הרגילים יתן 2X250 וואט RMS).

ב-2 אוהם מספק 4X125+1X250 וואט RMS.

הרוקפורד מגבר 4 ערוצים

ב-4 אוהם מספק 4X50 וואט RMS (או 2X200 וואט RMS בגישור).

ב-2 אוהם מספק 4X100 וואט RMS.

בשני המקרים לא מדובר במגברים חדשים (לא שיש בכך משהו רע בהכרח).

מבין 2 האפשרויות האלו בלבד הייתי בוחר כנראה ברוקפורד, מה גם שעל הנייר הוא עומד יפה בדרישותיך.

לדעתי רצוי שתמתין למישהו שהתנסה אולי במגברים האלו, או לחוות דעתו של Audio King.

כנראה שגם סאבוופר יכנס למשוואה. זה די משתלם לי. האם עדיין עדיף את הרוקפורד? ואז אני מוותר על הסאב.

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כמו שאמרתי כבר קודם, אם מדובר גם בסאב, אזי במגבר 4 ערוצים תוכל להגביר זוג רמקולים ואת הסאב.

אם תבחר להגביר את הקדמיים כנהוג, יהיה בעייתי לטעמי להשאיר את האחוריים מוגברים ע"י ה-HU בגלל ענין ההתנגדות (אשמח לשמוע אם למישהו יש דעה אחרת בנידון).

אם תגביר את האחוריים ואת הסאב בלבד, אתה "מסתכן" במשיכת הסאונד לאחור.

במקרה כזה, או שתבחר באופציית המגבר 5 ערוצים, או מגבר 4 ערוצים ומגבר מונו ייעודי לסאבוופר (לאו דווקא אלו שהזכרת).

אם תציין בכל זאת תקציב עבור כל הענין הזה, ובאיזה מחיר מציעים לך את המגברים הנ"ל, אני בטוח שהחברים כאן יוכלו לסייע לך טוב יותר בבחירה.

פורסם
כמו שאמרתי כבר קודם, אם מדובר גם בסאב, אזי במגבר 4 ערוצים תוכל להגביר זוג רמקולים ואת הסאב.

אם תבחר להגביר את הקדמיים כנהוג, יהיה בעייתי לטעמי להשאיר את האחוריים מוגברים ע"י ה-HU בגלל ענין ההתנגדות (אשמח לשמוע אם למישהו יש דעה אחרת בנידון).

אם תגביר את האחוריים ואת הסאב בלבד, אתה "מסתכן" במשיכת הסאונד לאחור.

במקרה כזה, או שתבחר באופציית המגבר 5 ערוצים, או מגבר 4 ערוצים ומגבר מונו ייעודי לסאבוופר (לאו דווקא אלו שהזכרת).

אם תציין בכל זאת תקציב עבור כל הענין הזה, ובאיזה מחיר מציעים לך את המגברים הנ"ל, אני בטוח שהחברים כאן יוכלו לסייע לך טוב יותר בבחירה.

הרוקפורד הוצע לי באיזור 300. המגבר השני 5 ערוצים יחד עם סאב באיזור 500. למגבר 5 ערוצים אני יוכל לחבר רמקולים קדמיים +אחוריים+סאב? הסאב נועד לסוג מוזיקה ייעודי כגון טראנסים או שיכול לשמש בעוד סגנונות? כי אם זה טראנסים בלבד אני יכול לוותר על המגבר 5 ערוצים ולקחת את הרוקפורד .אני בכל מקרה צריך לבדוק את הגודל של הסאב . יש לי תא מטען לא הכי גדול בעולם.

פורסם

אם אתה בכל זאת רוצה להגביר גם קדימה + אחוריים + סאב , הייתי מחליף את ה HU שלך ואחד שיש לו 3 יציאות .

אחרת להתחיל לפצל ערוץ 1 ל 3 ערוצים זה פשוט לא יעיל.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...