Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזשהו ארס עקף אותי מימין תוך כדי שהוא משפשף לי דלת, כנף, ופגוש. הוא סירב לדרישה שלי לתת לי את הפרטים שלו ופרטים של חברת הביטוח ונסע. הספקתי לצלם את הפרצוף שלו ואת מספר הרכב. האם ניתן לאתר אותו ואיך?

תודה לכל העזרה!

פורסם

הי רן,

תודה על תגובתך! כן, מודע לאופציה זו ואלך על זה אבל גם הוסבר לי שתגובתם יכולה לקחת עד שבועיים. ואפילו אם אדע שם הנהג, איך ניתן לברר אם יש לו ביטוח ואיפה?

פורסם

חובתו בחוק לתת לך את הפרטים, משלא נתן אתה מגיש בקשה במשטרה לפרטים שלו ואז יש שתי אפשרויות:

1. אתה פונה אליו ישירות וסוגר את זה איתו.

2. אתה מעביר את המקרה לביטוח שלך והם יטפלו בזה.

אישית עם אדם אינטיליגנט כזה שלא מוכן להשאיר אפילו מספר הייתי הולך על אופציה 2, לשיקולך הפרטי.

במידה ואתה הולך על האופציה הראשונה תקליט כל שיחה איתו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
חובתו בחוק לתת לך את הפרטים, משלא נתן אתה מגיש בקשה במשטרה לפרטים שלו ואז יש שתי אפשרויות:

1. אתה פונה אליו ישירות וסוגר את זה איתו.

2. אתה מעביר את המקרה לביטוח שלך והם יטפלו בזה.

אישית עם אדם אינטיליגנט כזה שלא מוכן להשאיר אפילו מספר הייתי הולך על אופציה 2, לשיקולך הפרטי.

במידה ואתה הולך על האופציה הראשונה תקליט כל שיחה איתו.

היי,

בהחלט אלך עך אופציה 2, אין ספק. רק שעד שאשיג פרטים שלו יעבור הרבה זמן, זאת הבעיה.

פורסם

אין מה לעשות. תגיש תלונה ובקש מהמשטרה את פרטיו. בכל מקרה, יידע את חברת הביטוח שלך כבר מעכשיו. כשיגיעו הפרטים, הם יוכלו לטפל בו. אם הנזק לא גבוה מדי, ואתה יכול לספוג אותו, תקן את הרכב ותן לחברת הביטוח לדאוג לשאר. בד"כ נותנים שיק דחוי ל-3 חודשים, אך מכונאי נחמד אולי יסכים ליותר. במקרה שלי, סוכן הביטוח דיבר עם הפחח, והשני הבטיח שיפקיד את השיק רק לאחר שאקבל את הכסף. זה ארך כ-4 חודשים. אם עלות התיקון גבוהה מדי, אתה יכול לתבוע את הביטוח המקיף שלך, ואז אתה משלם דמי השתתפות בלבד. לאחר מכן, כשחברת הביטוח תדרוש מהנהג את סכום התיקון, אתה תדרוש ממנו את דמי ההשתפות. אופציה זו פחות מומלצת, מכיוון שתביעת הביטוח שלך עלולה ליצור מצב שבו הביטוח שלך יהיה יקר יותר ב-3 השנים הקרובות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היו לי שני מצבים דומים - וחברת\סוכן הביטוח שלי איתרו את פרטי הביטוח של הרכב הפוגע. במקרה הראשון היה צורך באיום בתביעה כדי לקבל ממנו את הכסף, במקרה השני הנזק לרכב הפוגע היה כזה שהוא הפעיל את הביטוח שלו. מה שהיה חריג במקרה האחרון הוא שהיה מדובר במונית, והנהג הציג לי רשיון של רכב אחר מזה שבו נהג. למזלי הדבר הראשון שעשיתי היה צילום לוחית הזהוי של הרכב הפוגע והנזק שנגרם לו, כך שלא היתה לי בהמשך בעיית הוכחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מקנא בך (במובן הטוב) כי יש לך סוכן ביטוח שיודע לעבוד. שלי רוצה רק לקבל כסף ולא לטרוח. בסוף תקופת הביטוח אני אשלח אותו לכל הרוחות.

פורסם

עדכון מהשטח: בעל הרכב אותר, אבל הוא מסרב להודות באשמה למרות שיודע מצויין שהוא אשם. ז"א, אם אתבע חברת הביטוח שלו, יכולה להיות בעיה לקבל תשלום עבור תיקון הרכב שלי. יש למישהו רעיונות לגבי המקרה?

תודה!

פורסם

צלמת את הנזק בשני הרכבים במקום התאונה?

אישית הייתי מעביר את זה לסוכן הביטוח.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
צלמת את הנזק בשני הרכבים במקום התאונה?

אישית הייתי מעביר את זה לסוכן הביטוח.

כן, העברתי. אבל זה לא בהכרח אומר שהצד השני יודה באשמה בגלל זה.

פורסם

זה תאונת "פגע וברח" לכל דבר, תגיש תלונה במשטרה וספק להם את הראיות שיש לך, ולדעתי תקן את הרכב לבדך, ללא מעורבות של הביטוח (חשש לעלית הפרמיה) ולאחר מכן תגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.

פורסם

למעורבות הביטוח אין קשר לעליית הפרמיה. הוא יכול ללכת למוסך הסדר [מה שנקרא בשפת העם "מוסך של הביטוח"] ועדיין לשלם את הסכום בעצמו, ואז לא יחטוף שום זינוק במחיר הביטוח. איבוד הפרמיה מתרחש כאשר הוא תובע את הביטוח המקיף שלו ומשלם רק השתתפות עצמית. גם במקרה כזה, ייתכן ואפשר יהיה לדרוש במשפט תוספת כסף על אובדן פרמיה לשלוש שנים קרובות, אך אני לא יודע אם זה נהוג, או אם שופטים מתחשבים בזאת. ההיגיון שלי אומר שכן, אבל ההיגיון בבתי המשפט הוא כמו ההיגיון בצה"ל, נשאר בש.ג.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

במקרה דומה שקרה לאשתי, השמאי העריך לפי צורת,מיקום, וכווון השפשופים ברכב שלה איך התרחשה התאונה (כלומר מי שפשף את מי) וכתב את זה בדו"ח, לבקשתי.

השופט התחשב בדו"ח ופסק לטובתה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

באוקטובר 2013 היה לי מקרה בפורום שאישה שפגעה ברכב שלי מאחור ניסתה להתחמק ממסירת פרטים.

בסופו של דבר קיבלתי פרטים אחרי שכתבתי לה ב SMS שאני הולך לבית חולים ואם אני לא מקבל פרטים אני מגיש תלונה במשטרה.

תוך מספר דקו הפרטים היו אצלי במייל.

בנוסף, היא שיחקה משחקים ולא הודיעה לביטוח שהיא עברה תאונה. רק אחרי חודש מהתאונה היא טרחה להודיע לביטוח (טריק מלוכלך שהרבה עושים).

בכל מקרה, במידה והיא לא הייתה מודיעה לביטוח הייתי צריך לפנות לבית משפט בנושא.

• תוכן חדש...