Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצאתי התייחסות באתר רשות האוכלוסין וההגירה שאכן אומר שהדרכון חייב להיות בתוקף לפחות לעוד 6 חודשים:

http://www.piba.gov.il/SpokesmanshipMessagess/Pages/summer_2012.aspx

אבל הלינק הוא מלפני שנתיים, והשאלה היא גם מה קורה במבחן המציאות (לא משהו שהייתי בונה עליו).

פותה"ש - יש חדשות מהשטח (משרד הפנים)?

מניסיוני "בשטח", רשות ההגירה מאשרת יציאה לדרכונים עם 3 חודשי תוקף. יתכן וזה היה נכון ללפני שנתיים, מאז השתנו לא מעט נהלים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבוקר הייתי במשרד הפנים, בדקתי אם יש אפשרות לקבל איכשהו את הדרכון בלי תלות בדואר, לא הייתה אופציה כזו.

בכל מקרה יש לי שבועיים וחצי, אמרו לי שעד אז זה יגיע (לרוב מגיע אחרי שבוע), מקסימום לא יגיע- אוכל לחדש בשדה עצמו, אני רק מקווה שזה לא יגיע לכך.

לגבי איסור יציאה- אין כזה, הבעיה היא עם כניסה למדינה הזרה.

אם לא תשמעו שום עדכון ממני, כנראה שהכל הסתדר, ואם לא אני אחזור לפה עם שלל קללות עסיסיות ופחות אלף מאה שקל בכיס :-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדכון: הדרכון הגיע תוך פחות משבוע (בעצם זה יוצא 4 ימי עבודה!)

שאפו למשרד הפנים ולרשות הדואר, מסתבר שסתם הייתי פרנואיד :-)

• תוכן חדש...