Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב וחג שמח לכולם!

אני רוצה. לרכוש כבל rca של קנו דגם קריסטל:http://www.ebay.com/itm/KnuKonceptz-Twisted-Pair-4-Channel-Smoke-RCA-Cable-20ft-/390507879000?pt=US_Car_Audio_Video_Interconnect_Cables&hash=item5aec155a58

אני רוצה להעביר את הכבל במאזדה 3 שנתון 06

ספיריט אצ'בק קצרה.

מדובר על כבל 4 ערוצים 22 גייג

לא הבנתי אם זה כבל אחד או זוג.

השאלה:

אני רוצה להעביר כבל אחד כזה ( או זוג תלוי במודעה) האם הוא יעבור בתשתית של הרכב?

יחד עם זה ירוץ כבל rca רגיל.

הכבל של קנו עבה.

יעבור שם?

עריכה אחרונה על ידי soogood
פורסם

אני בעל רכב זהה לשלך ואצלי מועברים 3 קבלים rca רגילים , הייתה בעיה להעביר אותם מתחת לפלסטיקים כי זה היה עבה מידי והפלסטיקים היו קופצים מידי פעם, לכן העבירו אותם מתחת לבד ממש על רצפת הרכב .שם יש מספיק מקום כך שאני לא חושב שתהיה לך בעיה להעביר שם את הקבל כמובן הכי טוב שלפני שאתה מזמין תבדוק בעצמך ותתרשם עד כמה יש שם מספיק מקום.

פורסם

תראה, הכבל הזה לא ענק אבל הוא מעל הממוצע לפי התמונות.

מה שלא הצלחתי להבין אם במכירה של ebay מדובר על זוג כבלים מופרדים או זוג כבלים מחוברים יחד (מקובצים) כמו שקראתי.

אם מדובר על זוג כבלים מקובצים אז אני חושב שהם יכנסו יחד עם הכבל הדק שכבר קיים.

• תוכן חדש...