Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

הצבע של הרכב שלי הוא כחול כהה מטאלי (מגאן קופה :lol:) , מכיוון שכל טיפת אבק רואים עלייה אז חשבתי על שיטה וניסיתה אותה היום - קניתי מגבות מיקרופייבר . לוקח ספריי חלונות של סנו כחול , מרסס על האיזור נגיד מכסה מנוע ומנגב בעזרת המגבת מיקרופייבר . השיטה היא יעילה . נכון שלא כמו שטיפה נורמאלית אבל עדיין זה טוב כאשר הליכלוך הוא קל .

כידוע לי מאד לא בריא לצבע לעשות אותו הדבר על יבש כי אז האבק שורט את הצבע. האם ככה כמו שפירטתי למעלה זה בסדר?

ואשמח לשמוע ממכם לשיטות זריזות לניקוי אבק קל . תודה :)

פורסם

חומר ניקוי לחלונות הוא לא חומר ניקוי שמתאים לפח בשום מקרה או מצב.

באותה מידה יכלת להשתמש רק במים, וגם אז האבק היה נדבק למיקרופייבר והיה עושה רושם של נקיון.

אתה צריך חומר שמסכך את המעבר של המיקרו על הפח, ומרים את הלכלוך מהצבע, החומר נקרא quick detailer, והוא נועד בידיוק בשביל מה שאתה מתאר.

עשה טובה, תשתמש בחומרים יעודיים, אל תמציא את הגלגל, לא רחוק היום שבו יווצר נזק לפח של הרכב שלך.

בנימה אישית, גם שימוש בקוויק דיטיילר הוא לא בטוח לחלוטין, הוא מתכון לסווירלים בעתיד הרחוק/קרוב.

גם אני הייתי משתמש בקוויק דיטיילר תקופה, בין שטיפות, והחלטתי שעדיף לוותר עליו ולחכות לשטיפה אמיתית ובטוחה.

בכל מקרה, יש בארץ לא מעט מוצרי קוויק דיטיילר, תסתכל באתר של vix ובאתר של אוטוסטור.

"יאללה בירי".

פורסם

היום אני קופץ לאוטודיפו , על איזה חומר הייתה ממליץ?

ובנוסף על איזה חומרים הייתה ממליץ בישביל להחזיר לצבע את ה"ברק" שלו? כרגע פעם ב- אני עושה ווקס של טורטל .

פורסם

פותח השרשור,

עבור צרכייך ממליץ לך לקרוא קצת ולראות סרטונים על מוצר ששמו onr.

זה המוצר שיתן עבורך את מקסימום התמורה ואת מינימום הנזק ביחס לשיטה הקיימת.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...