Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב בפנייה שמאלה ברמזור הנהג בנתיב לשמאלי החליט שבא לו להמשיך ישר.

הנזק הוא בעיקר לדלת הנהג שלי, שעכשיו לא ננעלת והחלון לא נפתח עד הסוף.

כמו כן יש מכה בפח ממש מאחורי הדלת.

א. סוכן הביטוח שלי רוצה לשלוח אותי למוסך הסדר (בהנחה שהנהג השני יודה כי לי יש רק צד ג').

האם זה ממש גרוע בשבילי? בעצם אין לי השתתפות עצמית, אז אין לי ממש סיבה ללכת למוסך הסדר, אבל מצד שני אני לא רוצה לדפוק את הנהג השני.

ב. אם אני לא הולך למוסך הסדר, יש המלצה לפחח טוב באזור תל אביב/הוד השרון? האם הוא יוכל להגיד לי אם זה פחחות בלבד או שיש נזק לגוף עצמו?

תודה!

פורסם

דפיקה טנדר 3.jpg[ATTACH=CONFIG]374782[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]374783[/ATTACH]

מצטער על האיכות, שילוב של חושך ואייפון שנפל פעם למים...

פורסם
[ATTACH=CONFIG]374785[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]374782[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]374783[/ATTACH]

מצטער על האיכות, שילוב של חושך ואייפון שנפל פעם למים...

על פניו נראה, שברגע שהפחח יישר את פח הדלת, מנגנון הנעילה יחזור לתפקד והחלון ישלים את מהלכו. הייתי יותר שם דגש על המכה שבין הדלת לגלגל. נראה כאילו יש נזק מתחת לפח.

יש לי חבר פחח. הוא מטייבה ועובד בשישי שבת. במידה ותרצה, אפנה אותך אליו.

רונן

ארז רונן

• תוכן חדש...