Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני מתכנן לקנות השבוע סיאט איביזה הדגם הבסיסי חדש.לפי פרסומים יש להם מבצע על הדגם הזה ב 72,900 ש"חכאמור דגם 5 דלתות 1.4 ידני.הייתי רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד על הרכב הזה וכמובן אם יש אי אלו המלצות אחרות.כמו כן, כמה דברים שלא הצלחתי למצוא להם תשובה חד משמעית:האם יש חיבור AUX ברכב?האם יש שליטה מההגה על הרדיו?אם אזכר בעוד שאלות אוסיף אותם..תודה :)

פורסם

72900 זה לפני תוספת צבע (1500 לצבע שהוא לא לבן) ואגרת רישוי 1188 ומיגון . יש כניסת AUX IN ברדיו המקורי ויש שליטה מההגה (יותר נכון ידית שליטה בצד שמאל אחרי ההגה)

פורסם

יש עכשיו גם דגם עם גג פנוראמי.

המבצע כרגע כולל גם מגנזיום וחיישני רוורס והרכב בצבע לבן כולל אגרת רישוי נמכר ב-78 אלף שקלים, אחרי קצת לחצים נסגרה הזמנה על 76K.

חברה מהעבודה שמחזיקה בהזמנה מתלבטת קצת אם לשלם את היתרה ולהמתין לרכב או לבטל. היא מחזירה בטרייד אין שברולט אוואו 2008 שעליה היא קיבלה 17K ובסוכנות בנצרת מנסים מאוד לסגור את המכירה ובכל טלפון מגלחים עוד 500 ש"ח מהמחיר או מציעים הטבות כמו דיבורית, טיפול ראשון במתנה או הנחה על מולטימדיה.

פורסם
יש עכשיו גם דגם עם גג פנוראמי.

המבצע כרגע כולל גם מגנזיום וחיישני רוורס והרכב בצבע לבן כולל אגרת רישוי נמכר ב-78 אלף שקלים, אחרי קצת לחצים נסגרה הזמנה על 76K.

חברה מהעבודה שמחזיקה בהזמנה מתלבטת קצת אם לשלם את היתרה ולהמתין לרכב או לבטל. היא מחזירה בטרייד אין שברולט אוואו 2008 שעליה היא קיבלה 17K ובסוכנות בנצרת מנסים מאוד לסגור את המכירה ובכל טלפון מגלחים עוד 500 ש"ח מהמחיר או מציעים הטבות כמו דיבורית, טיפול ראשון במתנה או הנחה על מולטימדיה.

איזה מגנזיום? הדגם הכסוף הישן..? או השחור\לבן פס אדום החדשים? לדעתי עדיף לשלם פחות 1500-2000 ולקנות לבד מגנזיום בחוץ

הדגמים שהם מציעים לא מקוריים אלא תואמים שנמכרים בארץ ולדעתי גם מכוערים.

פורסם

אני מודה לכם על התגובות.

הייתי רוצה לקבל מעט מידע מאנשים שניסו את האוטו לגבי חוויות הנסיעה.

תודה

פורסם

חוויית נסיעה - תבדוק לבד. אם כולנו היינו חושבים אותו דברים כולנו היינו נוסעים באותו דגם :)

בקש נסיעת מבחן בסוכנות - קשה לי להאמין שיסרבו לבקשתך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...