Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
205CTI כל מילה בסלע... זה מזכיר לי את המקרה שהיה לחבר טוב שלי, כשאח שלו נכנס בעמוד וקיר בטון עם המרצדס E קלאס המשפחתית; הרכב שינה צורה ל-A קלאס והנזק היה עצום (בסביבות 45%). הרכב הוכנס לפחח אומן הרכב ישב שם שלושה חודשים ויצא פשוט חדש. כאשר הרכב נלקח למכוני בדיקה לא גילו כי הרכב עבר תאונה כל כך קשה ובוודאי שלא מצאו שהיתה תאונת שילדה. מצד אחר יש לי ידידה טובה שהיה לה תאונת שילדה והתיקון היה רע במיוחד ואז אתה בהחלט יכול לראות שהרכב אוכל צמיגים ושזה לא זה...

זה שמכון הבדיקה הוא מעפן לא אומר שהתיקון מקצועי, ולא אומר שהרכב חזר להיות מה שהיה.

נ.ב. כשהנזק בסביבות ה45 אחוז אתה יכול לבחור אם לקבוע שהרכב הוא אובדן להלכה או לתקן אותו.

אני אישית לא רואה שום סיבה לתקן רכב עם 45 אחוז נזק, עדיף לקבל מחירון ולהתחיל מחדש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
זה שמכון הבדיקה הוא מעפן לא אומר שהתיקון מקצועי, ולא אומר שהרכב חזר להיות מה שהיה.

נ.ב. כשהנזק בסביבות ה45 אחוז אתה יכול לבחור אם לקבוע שהרכב הוא אובדן להלכה או לתקן אותו.

אני אישית לא רואה שום סיבה לתקן רכב עם 45 אחוז נזק, עדיף לקבל מחירון ולהתחיל מחדש.

כנראה לא הצלחתי להסביר את עצמי: מכון הבדיקה קרי דינומומטר ת"א ומ.מ.מ רמת גן ומוסך אילן והכוכב של מרצדס (נראה לי די מקצועי אולי אני טועה).

בפוליסת הביטוח של המרצדס הספציפית אובדן פירושו 55% נזק, כך שאין לך "בחירה" של מחירון ולהתחיל מחדש.

לגופו של עניין, הכל תלוי בטיב התיקון ועוצמת המכה.

פורסם

אני קניתי 106 XS עם פגיעה קלה בשילדה. החבר'ה במכון הראו לי בדיוק את הפגיעה ואמרו שזה לא משפיע מבחינת בטיחות או נסיעה. קניתי בכמה אלפים מתחת למחירון, ואני שלוש שנים איתה מאוד מרוצה!

רק חבל שיהיה לי קשה למכור ביום מן הימים.

פורסם

הנה למה כן לתקן רכב עם 45% נזק.

למשל: 205CTI1.9 יד ראשונה 70000 ק"מ. בלילה פרצו לרכב.

שברו לוח שעונים, חתכו ריפודים וגג על הדרך גנבו ג'נטים וצמיגים.

שברו חלונות ושרטו את הצבע.

נזק 55%!!!!

היית מוריד רכב כזה מהכביש?

ועוד דוגמא:

106S16 מודל 97 כמובן. רכב נפגע בצד שמאל. דלת, כנף וקצת מכסה מנוע. כמובן פנס שמאל ומהמכה הוא עף מהכביש ונחבט מלמטה. גשר ראדיאטור התעקם מעט וראדיאטור התפוצץ. גם הגיר קיבל מכה והלך. כריות אויר נפתחו. נזק 60%!!!

נזק לשלדה 0%.

היית מוריד רכב כזה מהכביש....?

בקיצור לא הכל חד וחלק - יש מקרים יוצאי דופן.... אני נתקל בהם יום יום!

אלון

פורסם
הנה למה כן לתקן רכב עם 45% נזק.

למשל: 205CTI1.9 יד ראשונה 70000 ק"מ. בלילה פרצו לרכב.

שברו לוח שעונים, חתכו ריפודים וגג על הדרך גנבו ג'נטים וצמיגים.

שברו חלונות ושרטו את הצבע.

נזק 55%!!!!

היית מוריד רכב כזה מהכביש?

ועוד דוגמא:

106S16 מודל 97 כמובן. רכב נפגע בצד שמאל. דלת, כנף וקצת מכסה מנוע. כמובן פנס שמאל ומהמכה הוא עף מהכביש ונחבט מלמטה. גשר ראדיאטור התעקם מעט וראדיאטור התפוצץ. גם הגיר קיבל מכה והלך. כריות אויר נפתחו. נזק 60%!!!

נזק לשלדה 0%.

היית מוריד רכב כזה מהכביש....?

בקיצור לא הכל חד וחלק - יש מקרים יוצאי דופן.... אני נתקל בהם יום יום!

אלון

זה נכון, אבל אתה מדבר על מכוניות שעולות גרושים...

זה לא בעיה להגיע לנזק של 60 - 50 אחוז ברכב ששווה 20 אלף שקל....

רק כריות האוויר יכולות לבד לגרום לנזק כזה.

ובאופן כללי מטרת מה שאמרתי היא לומר שרכב עם שאסי, מכל סוג , שערך הפגיעה סובב את ה50 אחוז, לדעתי לא כדאי בכלל לתקן אלא פשוט לקחת מחיר מחירון ולקנות אחד כזה שלא עבר שומדבר.

(לחתוך גג של CTI ולגנוב ג'נטים לא ממש מקוטלג תחת פגיעות שלדה )

נ.ב. גשר רדיאטור נחשב שאסי לכל דבר וגורם לירידת ערך ...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...