Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים , כמו שפורסם בשרשור של ה"כמה אתה משלם על אינטרנט"

הצטרפתי למבצע של בזק (שדרך אגב הולך להיות מופסק בגלל משרד התקשורת http://www.themarker.com/technation/1.2243885)

שדרגתי גם אצל הספק.

לפי מה שהבנתי זה לא באמת 100 אלא בין 50-100 מגה , ניחא.

אבל הנציג תמיכה טכנית טוען שבחיבור אלחוטי אקבל פחות מחיבור קווי (מה שנכון בפועל , אבל אמור להיות ככה בתאוריה?) ו"ככה זה"

בפועל - בחיבור קווי 60 מגה (עולה יורד) , באלחוטי כמו שהיה לי מקודם , 30 מגה

יש לציין שיש לי את הנתב NETGEAR של בזק בתקן N (VDSL)

שאלותיי:

האם יש אמת בדבר?

מה ניתן לעשות? יש מחשב בסלון והנתב בחדר שינה ואי אפשר להעביר פשוט כבל

יש אולי דרך לחבר 2 ראוטרים? אולי ראוטר חדש?

עצות יתקבלו בברכה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

יכול מאוד להיות. רשת אלחוטית כמעט תמיד תהיה איטית יותר מרשת קווית. ברשת קווית יכולה להיות לך יכולת העברת מידע במהירות מרבית של ג'יגה ביטים לשניה, ברשת אלחוטית הרבה פחות (ברמה של כמה עשרות עד כמה מאות בודדות של מגה בתים לשניה).

זה שיש לך נתב בתקן N לא אומר שהמחשב שלך עובד בתקן N. אם אין לך כרטיס רשת בתקן N, כנראה שאתה גולש על תקן G האיטי יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במחשב קיים Intel® Centrino® Wireless-N 1030

מה לגבי התקנת ראוטר נוסף בסלון , אפשרי?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לא רק זה. מספיק שיש לך לקוח אחד ברשת שגולש על G והראוטר מוריד את כל הלקוחות לאותה מהירות של הלקוח האיטי ביותר. Fyi..!

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
במחשב קיים Intel® Centrino® Wireless-N 1030

מה לגבי התקנת ראוטר נוסף בסלון , אפשרי?

בטח שאפשר להתקין ראוטר נוסף בסלון, השאלה היא האם זה בכלל רלוונטי למה שאתה רוצה להשיג.

קודם כל, אין הרבה סיבות הגיוניות לשים ראוטר שמשדר 24 שעות ביממה בחדר השינה. למה לא להעביר את הראוטר הקיים לסלון?

שנית, כדי לקבל מהירות מרבית בשני הראוטרים תצטרך לחבר ביניהם בכבל. אם כבר העברת כבל מחדר לחדר אז תעבור להשתמש ברשת חוטית וזהו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מתנחל על הנושא.

יש לי כמה שקעים של תשתית הטלפון בבית.

אם באחד השקעים מחובר ראוטר למחשב X האם אני יכול לחבר בשקע אחר עוד ראוטר לטובת מחשב Y ולהגדיר אותו על אותם הגדרות?

או שאני חייב למשוך כבל מהראוטר הראשון ולא יכול לנצל את תשתית הטלפון שיש לי.

אני מקווה שאני מסביר את עצמי ברור.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

א. אפשר להשתמש במרחיבי טווח.

ב. אפשר להשתמש בראוטר מודם רק בתור מודם ולהשתמש בראוטר אחר מוצלח יותר (זה מה שאני עושה)

ג. לגבי המכשיר אחד מנחית את כל מהירות הרשת - בימינו לכן מביאים ראוטר 2.4/5 מפוצל ואז על 2.4 עובדות כל העגלות וכל המכשירים המהירים על 5.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליבו, אתה יכול לפרט על סעיף א' (עדיף עם דוגמאות למכשירים)?

נגיד ומדובר בבית עם 2 קומות ושקעים בכל חדר, יש דרך לנצל זאת או שחייבים להעביר כבל ממודם אחד לראוטר אחר.

פורסם (נערך)

אם כבר יש לך שקעי טלפון בכל חדר, לדעתי עדיף לנסות לנצל את התעלות שלהם ולהשחיל בהם כבל רשת לחדר שאין בו קליטה טובה (ככה זה אצלי. זה עדיף מחיבור אלחוטי, מהסיבות שצויינו פה).

אם מדובר ביותר מחדר אחד, אפשר לחבר עוד ראוטר ולהגדיר אותו כנקודת גישה.

7cdqJo-wqmdCo5hCc11qfRxX92JA9tV2aruWhVzHqBE.jpg

עריכה אחרונה על ידי liran123
פורסם

חיבור ראוטר נוסף בצורה חוטית לראוטר הקיים באזור ללא קליטה יתן לך את הפתרון האמין ביותר ובטווח מחירים אולי הנמוך ביותר.

פורסם

אלפא, חוששני שהמוצר כבר אינו קיים.

דווקא נראה כמו אחלה פתרון.

פורסם

אם הפתרון (HPNA) לא קיים אצל בזק, אפשר להביא אותו מחו"ל.

לצורך העניין, הטכנאים של YES משתמשים בטכניקה דומה ע"ג כבלי הקואקס שמשמשים את תשתית הממירים בכדי להעביר תקשורת מהראוטר לממיר/ים עם VOD.

פורסם

מצטרף ללירן.

אם יש שקעי טלפון או TV בשני החדרים אז ניתן לנצל את התעלות הקיימות בקירות לצורך השחלת כבלי רשת.

ריפיטר אלחוטי לא יתן כלום, רק נזק.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...