Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , ברשותי פיאט פונטו ספייס 2001 ELX . לפני כמה ימים , כאשר חברתי נסעה עם האוטו נזלו המים ממערכת הקירור . בעקבות הדעות הטובות פה בפורום על מוסך מורשה פיאט בעכו החלטתי לגרור את את האוטו לשם. הממצאים : ראש מנוע (ידעתי שיש ראש מנוע כי יומיים לפני כן הייתי במוסך אחר של פיאט בחיפה וגם שם אמרו לי שיש לי ראש מנוע). קיבלתי הצעת מחיר על סך 5200 שקלים אשר כוללת שיפוץ ראש מנוע , החלפת שמן פילטר-שמן פלאגים רדיאטור (רקוב לדברי המוסך) תרמוסטט ועוד כמה דברים אשר שכחתי לרשום ובנוסף החלפת בלמים קדמיים (רפידות מקורי + צלחות ברמבו) .

האמת שהמחיר נראה לי מעט יקר מדי אבל בכל זאת רציתי לשמוע את דעתכם ואם יש לכם עצות כלשהם איך למזער את גודל הנזק או בכלל איך לנהוג בעניין ... כי להוציא 5200 שקלים על אוטו ששוה בלחץ 7-8 אלף שקלים נראה לי קצת מוגזם. מה אתם חושבים ? אשמח לכל דעה או עצה , תודה מראש.

פורסם

תיראה אתה הלכת למוסך מורשה,ולכן המחירים כאלו,הייתי בודק במוסך שהוא לא מורשה.

מצד שני,זה לא רק ה ראש 5200 כדאי לפרט בדיוק מה אתה מחליף כי לא הכול קשור לראש כמו שרשמת שרוצים להחליף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גררתי למוסך הזה כי הבנתי שהוא אמין וגם לא יקר יחסית למוסך מורשה. כמו כן הבנתי שאם כבר מבצעים ראש מנוע אז עדיף לבצע במוסך שמתמחה בפיאט , לצערי אני לא מכיר באזור הצפון מוסכים שמתמחים בפיאט שאינם מורשי יבואן ושאפשר לסמוך עליהם בעיניים עצמות בנוגע לטיפול באוטו. אם מישהו מכיר מוסך שכזה הוא מוזמן להאיר את עיניי .

לגבי מהות המחיר , אתה צודק , לא רשמתי את כל מה שהוא אמר לי בטלפון ...מחר על הבוקר אתקשר ואבקש לדעת כל פרט ופרט עם מחירים.

אפשר לומר שהוא עושה לי את הבלמים ב-500 ש"ח , כלומר בלי בלמים יוצאת הצעת מחיר של 4700 שקלים ( אחרי שכבר דיברתי איתו והוא עשה לי הנחה בטלפון).

פורסם

אני מטפל שם,אכן מקצועיים,אחרי שתתן את כול המחירים אפשר יהיה לראות האם המחיר לא מוגזם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין ספק שהמחיר -5200! -גרוע.אז מה עושים?-1.לו היית במרכז הארץ היית ניכנס למוסך מכונאות כללי ושואל על מחיר תיקון ראש מנוע וכך משווה בין 3-4 מוסכים כלליים למכונאות.אז נכון שהחימום לא נוצר מאליו ואז תיבדוק אם הרדיאטור טוב או לא .

2.הרכב נימצא במוסך אחד לאחר גרר ואם תימצא מוסך מכונאות סביר טוב וזול בעכו אז לשם יהייה עדיף לגרור אותו (גרר בעיר זה 120 שח לכל היותר).

מקווה שעזרתי.

פורסם

ערב טוב , קיבלתי את הצעת המחיר המפורטת עם כל החלפים והמחירים וצירפתי אותה כתמונה.

יוצא בסה"כ 4700 ש"ח (נא לא להתייחס לרפידות ולדיסקים של הבלמים ששם רשום 0 ש"ח - זה לא כלול ב-4700 ש"ח).

אשמח לשמוע את דעתכם.

manoa.jpg

פורסם

המוסך משלם 400 שקל על שיפוץ ראש קומפלט ומחייב אותך 780 והם בכלל לא גנבים נכון?

אם הייתה באיזור השרון היתי סוגר לך את הסיפור הזה עם הרדיאטור בפחות מ3 אלף

פורסם

הגבתי לך גם בפורום של פיאט.

אלו המחירים במוסך מורשה.

עלות טרמוסטט מקורי עולה חצי ממה שרשום, לא ברור למה צריך להחליף חיישן טמפ' שעלותו 200 שקל וכל זה בלי טיימינג בכלל שהרי גם ככה פותחים.

כמו שנאמר, במוסך רגיל היית משלם פחות אבל זה כבר לשיקולך.

• תוכן חדש...