Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם הגוון הכחול יפה.

ROEi1

האם התהליך כלל התזת מים על הפנס לפני? והאם השתמשת באקדח חום\פן?

צריך להרטיב טיפה את הפנס עם מים וסבון לפני העבודה וחייב לעבוד עם פן בשביל הקימורים על הפנס וגם כדי לייבש קצת את המים.

אני מחדרה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צריך להרטיב טיפה את הפנס עם מים וסבון לפני העבודה וחייב לעבוד עם פן בשביל הקימורים על הפנס וגם כדי לייבש קצת את המים.

אני מחדרה.

אחי אתה יכול למצוא לי לינק לכמות גודל שהזמנתה 30X300 כי אני לא מוצא, וניראה לי שהלינק שהבאתה כבר אי אפשר לקנות מהמוכר את הגודל הזה.

איך חתכתה את הפינות של קצות הפנסים? עם סכין יפני? ראיתי שיש סכין מיוחדת כזאת קטנה שמתאימה לעבודות כאלה, אשמח גם לקישור.

כמו שאמרתי התקשרתי לבנאדם שמתעסק שציפויים של קרבון הוא רצה לקחת לי 200 שקל על עבודה שהחומר עוד עלי, ועשה לי טובה שהסכים לרדת במחיר ל 150 שזה גם מאוד יקר, אני יכול לנסות 10 פעמים עד שאני יצליח ואני לא יגיע למחיר שהוא דורש

פורסם (נערך)
לינק לגליל.

וכן את הפינות חתכתי עם סכין יפנית רגילה.

כו אחי אבל זה מידה 12"X48 , אני מחפש מידה כמו שלך 30X300 ולא מוצא שיהיה לי הרבה חומר

בשביל הנסיון שאם לא יצליח בפעמים הראשונות אז בפעמים הבאות אולי יצליח.

עריכה: ניראה לי אני יזמין כבר בשחור, יותר מתאים לרכב שלי.

צהוב לא מסתדר לי עם שאר צבעי הרכב, שחור זה יהיה הכי מתאים ויראה פצצה.

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם
כו אחי אבל זה מידה 12"X48 , אני מחפש מידה כמו שלך 30X300 ולא מוצא

.

הרי באתר זה באינצ' זה יוצא 30X120 ס"מ (פותח השרשור הזמין 2+ כנראה) :)

פורסם
הרי באתר זה באינצ' זה יוצא 30X120 ס"מ (פותח השרשור הזמין 2+ כנראה) :)

לא הבנתי, 30X300 זה 30 ס''מ לרוחב ו 300 ס''מ לאורך לא? 300 ס''מ זה 3 מטר כן?

פורסם (נערך)

inon.salman תודה על המידע

ניראה לי שירדתי מהקטע של הצהוב והשחור מקדימה, אני אולי אקנה רק גליל חצי שחור חצי שקוף ואנסה להדביק על הפנסים האחורים.

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

יש לי רעיון נחמד להשחרה, אני רוצה להשחיר רק את הפנס ואת העיגולים האדומים בפנס להשאיר

זתומרת לחתוך מסביב לעיגולים את המדבקה של ההשחרה

השאלה איך אני חותך עיגול מדוייק, ותוך כדי לא גורם לשריטה בחיתוך עיגולי הפנס.

nwao.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קח שקית או נייר שקוף, תצייר על זה את העיגולים והצורה של הפנס ותחתוך עליה את הפילם על שולחן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

צריך להיות קצת מקצועי בעניין הזה, אף פעם אפילו לא הדבקתי את הפלים הזה

אני חושב שאני ישלם למישהו וזהו שיצא יפה כמו שצריך.

• תוכן חדש...