Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 257
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נתקע לה הגז.

איזה נתקע לה הגז? היא פשוט מטומטמת ברמות אחרות, תסלחו לי.

היא כבר חצי שעה נוסעת במישור בלי בלמים ובמקום להוריד את הרגל מהגז ולגלוש, או להעביר להילוך נמוך יותר ולתת לרכב להאט את עצמו, המפגרת ממשיכה לנסוע בהיסטריה ומחכה שמישהו יציל אותה.

גם ההעברה לניוטרל ככל הנראה הייתה אפשרית - שימו לב שהשוטר שואל אותה אם היא לחצה על הכפתור ואז עובר נושא במקום לחכות ממנה לתשובה.

היו בערך עשרה דברים שונים שהיא יכלה לעשות בשביל לפתור את המצב בעצמה. אין פה שום דבר אחר מאשר טיפשות גמורה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בלימה כזו (על ידי רכב מאט לפני רכב הנוסע עם גז קבוע) במהירות 120 קמ"ש הודגמה בהצלחה בתכנית Mythbusters בעונת 2011 פרק 10 אפיזודה 169 Bumper Cars

פורסם

לא נתקע שום גז, אם זה היה המצב הייתה פה כותרת שונה לגמרי והקלטה של צרחות.

מקרה קלאסי של לחץ ופיק ברכיים.

פורסם
בדיוק קראתי בוואלה, מה זה הטמטום להנחות אותה לכבות מנוע? ההגה ינעל.

אז מה? הגה ננעל בכביש ישר עם הגלגלים מיושרים קדימה, וניידת צמודה לרכב שלה פגוש לפגוש. מה כבר יקרה?

איזה אנשים נוהגים בשברולט ויואנט? soccer moms, והיא לא נשמעת צעירה מדי.

אני באמת רוצה להאמין שאימא/סבתא של אחד מאיתנו הייתה מתפקדת יותר טוב תחת מצב לחץ כזה, אבל אני בספק.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

היא כבר חצי שעה נוסעת במישור בלי בלמים ובמקום להוריד את הרגל מהגז ולגלוש, או להעביר להילוך נמוך יותר ולתת לרכב להאט את עצמו, המפגרת ממשיכה לנסוע בהיסטריה ומחכה שמישהו יציל אותה.

גם ההעברה לניוטרל ככל הנראה הייתה אפשרית - שימו לב שהשוטר שואל אותה אם היא לחצה על הכפתור ואז עובר נושא במקום לחכות ממנה לתשובה.

היו בערך עשרה דברים שונים שהיא יכלה לעשות בשביל לפתור את המצב בעצמה. אין פה שום דבר אחר מאשר טיפשות גמורה.

בהחלט, אבל אפשר להתנחם בכך שהיא לא גמרה בתעלה, כפריט נוף חדש.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מי אמר שהיה לה בכלל גז? (אולי הוא נתקע לה על חצי או על רבע? ואז גם עם אנדברקס היא לא יכול להאט?)

אני מדבר מניסיון שגם לי נתקע הגז (מה שכתבתי מקודם), רק שהמזל שהוא נתקע לי אולי על רבע גז.

אתה לא יכול לשפוט אותה. (מה לעשות, בחורה עם ילדים ברכב, זה הטבע).

זה שאתה ואני ועוד הרבה פה חובבי רכב, מכירים את הרכב קצת יותר מבחינה טכנית, יודעים איך ומה לעשות.

יש כאלה שלא יודעים, כמו שאני לא יודע לנגן בגיטרה, ככה יש אנשים שלא יודעים לנהוג אבל יש להם רישיון.

ברכב מתיישן\ישן יש הרבה דברים שצריך לשים לב אליהם, אם זה סביבת המצערת, כבל גיר, משאבות בלם, רפידות, ברקס, כבלים למיניהם, מכלולים למיניהם, נזילות, חוסרים (יש לי רכב ישן אז יש לי ניסיון עם כל הדברים האלה, גם שהמוסך בודק אני בודק אחריו, אני משקיע לפעמים זמן בלחפש אפשרות לתקלה בטיחותית, מה שבנאדם עם רכב חדש לא יודע ולא משקיע).

בנאדם שיודע רק לשים דלק וליסוע, הסיכוי שהוא יגיע למצבים כאלה עם רכב מתיישן, הוא גבוה מאוד, וזה לצערנו מה שקרה לאישה פה.

ועוד יותר גרוע, שלא מלמדים שיש גם אפשרות כזאת, שמאבדים שליטה "אקטיבית" על הרכב (אקטיבית כי זה לא שמן על הכביש או דברים דומים).

אם היו עושים מתוך כל השיעורי נהיגה, שני שיעורים (אחד למידה ואחד מעשי) באיך להחלץ ממצבים של איבוד שליטה, המצב היום היה הרבה יותר טוב, ומקרה כזה כנראה שלא היה קורה.

פורסם

אני לגמרי מסכים.

היא נהגה בטיפשות, ועם ידע כמו שלה בתפעול הרכב, אני בספק אם מגיע לה הרישיון שהיא נושאת עימה.

אני מקווה שהטראומה תוביל אותה ללמוד קצת על הכלי הזה שהיא ידעה עד עכשיו ללחוץ בו גז וברקס, או לחילופין שתפחד לנהוג בו.

לטובתה, ולטובת כל שאר המשתמשים בדרך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

+1. לא רציתי לרשום את זה ראשון.

הבחורה פשוט יודעת לשים ב-D וללחוץ גז ברקס, אין לה שמץ של מושג מה זה רכב ואיך מתפקדים במקרים כאלה וכך זה נראה.

כמובן, כל הכבוד למתנדבים שהצליחו להציל את החיים של הגברת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אתה לא יכול לשפוט אותה.

זה שאתה ואני ועוד הרבה פה חובבי רכב, מכירים את הרכב קצת יותר מבחינה טכנית, יודעים איך ומה לעשות.

יש כאלה שלא יודעים, כמו שאני לא יודע לנגן בגיטרה, ככה יש אנשים שלא יודעים לנהוג אבל יש להם רישיון.

.

ברכב אוטומטי יש 2 דוושות, את שתיהן מתפעלים עם אותה הרגל. האישה ניסתה לעצור? מנקודה זו, 100% שהיא הורידה את הרגל מהגז כדי לנסות ללחוץ על דוושת הבלם, ולו לרגע קט.

במהירויות הגבוהות של כביש 6, מספיק להוריד את הרגל מהגז ל 2 שניות כדי להרגיש את הרכב מתחיל להאט.

אתה רוצה להגיד לי שאחרי שהיא הורידה את הרגל מהגז, ניסתה לבלום וראתה שזה לא עובד- היא החזירה את הרגל לדוושת הגז והמשיכה להאיץ?!

סלח לי, אבל אין פה קשר לידע טכני, חובבי רכב או כל דבר אחר- יש פה אדם שרצוי שלא יחזיק הגה יותר בחייו. בהחלט שאפשר לשפוט אותה. בסופ"ש השני שלי אחרי סיום המלווה נקלעתי למצב של כמעט תאונה עקב נהג שעבר באדום, אם נהג חסר כל נסיון יכול להפעיל שיקול דעת- קל וחומר שצריך שזה יהיה המצב אצל נהגת עם שנים על הכביש.

פורסם

גם נתקע לה הגז וגם הבלמים לא פעלו!? גם וגם?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...