Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דואר ישראל - השרשור המאוחד והשלם לשבחים לחברת הדואר הישראלית

elians

פוסטים מומלצים

קיבלתי היום פתק ורוד של הדואר עם מספר סריאל שמתחיל ב-RB (זה מעיד על המקום ממנו החבילה מגיעה?), כתוב תאריך של 25 ל-11, ואז מחקו את ה-5 וכתבו 7 (זאת אומרת 27 ל-11).

27 ל-11 היה יום חמישי שעבר ורק היום (1 ל-12) קיבלתי את הפתק, והחבילה ממתינה בסניף עצמו כבר מ-29 ל-11 לפי אתר הדואר.

שירות ללא תחרות!

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוצר שנשלח אלי מהונג-קונג דרך דואר שוויץ (??) ב-12/10 הגיע היום. למעשה הפתק הגיע כבר ביום חמישי אבל ראיתי אותו רק ביום שישי בצהריים והבוקר אספתי את מצלמת ה-DVR מהדואר.

אוי, אפילו שבלול עם נגרר היה עושה את הדרך מהר יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיבלתי היום פתק ורוד של הדואר עם מספר סריאל שמתחיל ב-RB (זה מעיד על המקום ממנו החבילה מגיעה?), כתוב תאריך של 25 ל-11, ואז מחקו את ה-5 וכתבו 7 (זאת אומרת 27 ל-11).

27 ל-11 היה יום רביעי שעבר ורק היום (1 ל-12) קיבלתי את הפתק, והחבילה ממתינה בסניף עצמו כבר מ-29 ל-11 לפי אתר הדואר.

שירות ללא תחרות!

תיקנתי את עצמי באדום

הפריט הוזמן בתאריך 5/9/2013, ורק היום קיבלתי את הפתק לקחת אותו מהדואר. היום התאריך הוא 1/12/20013.

Item location: HONGKONG, China

האריזה באה במצב אנוש, אבל הפריט יצא ממנה תקין.

אם הפתק היה אמור להיות אצלי בתיבה ביום רביעי שעבר, יתכן והוא ביקש לסגור שבת בדואר ולצאת אלי היום?

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה חבילות לדעתכם צריך להזמין ע"מ שתהיה "מסה קריטית" שתביא להשבתת הדואר? 100K? 1M? 10M?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי המצב הנוכחי? מספיק חבילה אחת, לפחות זו ההתנהגות של הדואר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא צריך שתהיה קריסה (ואתה גם לא יכול ליצור קריסה, במצב של עומס אתה פשוט תקבל את החבילה לאחר שנה ולא לאחר חודש), אתה צריך להוכיח שסטטיסטית, יותר מידי חבילות לא מגיעות ליעדן מהרגע שהן נכנסות לארץ.

הבעיה היא אחרת, אתה לעולם לא תוכל להוכיח כזה דבר.

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנתי סוללה ללפ-טופ לפני חודשיים מארצות הברית. הובטח לי שהיא תגיע תוך ארבעה שבועות. לאחר 5 שבועות יצרתי קשר עם המוכר והודעתי לו שהחבילה לא הגיעה. המוכר נחמד מאוד והציע לי מספר אופציות, בחרתי בשליחה מחדש.

לפני 3 ימים הגיעה החבילה הראשונה, ועכשיו מרגיש לא נעים מהמוכר ששלח לי סוללה נוספת.

אני מתאר לעצמי שאני לא המקרה היחיד שדבר מסוג זה קורה *כנראה* באשמת שירות לקוי של דואר ישראל, וכך יוצא שהמון סוחרים מוכרים מוצר אחד ובפועל שולחים שניים כפיצוי בסופו של דבר. וכשהם מבינים בסוף שזה אשמת המכס חוסמים את אפשרות המשלוח לארץ.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנתי סוללה ללפ-טופ לפני חודשיים מארצות הברית. הובטח לי שהיא תגיע תוך ארבעה שבועות. לאחר 5 שבועות יצרתי קשר עם המוכר והודעתי לו שהחבילה לא הגיעה. המוכר נחמד מאוד והציע לי מספר אופציות, בחרתי בשליחה מחדש.

לפני 3 ימים הגיעה החבילה הראשונה, ועכשיו מרגיש לא נעים מהמוכר ששלח לי סוללה נוספת.

אני מתאר לעצמי שאני לא המקרה היחיד שדבר מסוג זה קורה *כנראה* באשמת שירות לקוי של דואר ישראל, וכך יוצא שהמון סוחרים מוכרים מוצר אחד ובפועל שולחים שניים כפיצוי בסופו של דבר. וכשהם מבינים בסוף שזה אשמת המכס חוסמים את אפשרות המשלוח לארץ.

מפאת ההוגנות, עליך לשלוח לו חזרה את אחת הסוללות.

ואכן, מוכרים רבים כבר לא שולחים לישראל, בגלל נפלאות המכס והדואר.

וגם בגלל, התנהגותם של חלק מהלקוחות הישראלים וההפסד כולו שלנו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש למישהו עדכון מעודד בנושא?

אני עדיין ממתין כבר 21 יום מאז שהחבילה נשלחה מגרמניה.

לעומת זאת חבילה שהוזמנה מארצות הברית בתאריך 15.11 עם מספר מעקב, כבר נמצאת בארץ מתאריך 28.11.

מה הקטע עם חבילות מגרמניה, אין לי שמץ של מושג. אני מאמין שהחבילה נמצאת בארץ בוודאות , רק שאין לי איך להוכיח זאת, דואר ישראל מסריח.

מכירים אולי מישהו שעובד בDHL ישראל שאולי יכול לעזור??

עדכון , החבילה מארצות הברית שהוזמנה ב 15/11 הגיעה והיא אצלי. החבילה מגרמניה שהוזמנה ב 9/11 לא הגיעה, גם דואר ישראל וגם dhl טוענים שהחבילה בדרך.

כמובן שהחבילה מגרמניה זו שלא הגיעה יותר חשובה,נשאר רק לחכות.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

מוסיף עוד 2 חבילות שמתעכבות- אחת מארה"ב עם דיסקים בשווי 100$ ממוכר שאני קונה ממנו כבר שנים ועם מספר מעקב,

לאחרונה נראתה לפני כחודש במרכז שילוח בלוס אנגלס ומאז נעלמו עקבותיה.

חבילה שניה מהמוכר הרשמי של המוביוס- המצלמה דווקא הגיעה מהר מאוד, אבל המעמד עם הפומפה נתקע כבר חודש בדרכים.

ברור לי ששני המוכרים אכן שלחו את המוצר (אפילו המוכר הסיני עם פידבק של 99.9%), לשתי החבילות מספר מעקב, וכמובן שמספרי המעקב לא מניבים שום תוצאה באתר של הדואר...

שלא לדבר על הפאואר באנק שהזמנתי לפני חודשיים (אבל פה זה כנראה פאלטה של הדואר הסיני).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי כרגע 5 חבילות שחודש בדרכים מסין, לאחד מהם שיצא מסין ב30 לאוקטובר עם מס' מעקב יחד עם חבילה נוספת מאותו האתר , החבילה ללא מס' המעקב הגיעה לאחר 14 יום בקושי והחבילה הראשונה עם צ'יינה פוסט נעלמה לאחר 6/11 לפי מס' המעקב...

עצוב שכל דבר בסיסי בארץ מיתנהל בצורה חובבנית/ עלובה שכזו כי אין מי שיעשה סדר.

בחיי- לישכור סיני שיעשה מישלוח רגלי לארץ יקח פחות זמן מאשר ה40 יום שלוקח לדואר ישראל.

Peagaut 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאין להם שום אינטרס לעבוד יעיל אז למה אתם מצפים?

שירות דואר נכנס יעיל אינו משרת אינטרס של אף גורם חוץ מהציבור, והציבור הרי מטומטם ופסיבי ככבשה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין יותר מבאס מלבדוק יום יום את התיבת דואר ולא לקבל כלום, קיבינימאט.

פעם משלוחים מאנגליה היו לוקחים שבועיים גג.

עברו כבר 3 שבועות.

Bayerische Motoren Werke

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...