Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לך.

הלכתי ,כשיצאתי ראיתי את הדוור עוזב את הרחוב ועדיין לא היה פתק כלשהוא.

אמנם לא הזמנתי תור מראש וחיכיתי חצי שעה(שביחס למה שאני רגיל מהדואר לפני המערכת הזו זה זמן שיא) אבל אכן קיבלתי את החבילה.

פורסם

חבילה קטנה נשלחה היום מאנגליה באמצעות Royal Mail International Standard (Small Packets), נעדכן...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ספר שנשלח בפירסט קלאס ארה"ב כבר נמצא במיון של הדואר מה7 לחודש ועד עכשיו אין עדכון. סעמק דואר ישראל

פורסם (נערך)

בגלל חלוקת הדואר התאורטית של 2-3 פעמים בשבוע, ומעשית 1-2 פעמים בשבוע, הפתקים מתעכבים. אם באתר כתוב שהחבילה בסניף אתה יכול לגשת אליו ולקבל אותה.

עריכה: ראיתי את העמוד הקודם, ועכשיו התעדכתי שקיבלת את החבילה.

עדכון מאתמול - ישבתי על 171 חצי שעה, בסוף אמרו לי שיעצרו את החבילה המוחזרת. היום הייתי בדואר בגלל חבילה אחרת והפקידה שם הסבירה (?) כי החבילה "נפלה" לשק ההחזרות, וכי דיבר עם המיון והחבילה אמורה לחזור בתחלת השבוע הבא. נחיה ונראה.

יש רק שני דברים שאינם מןבנים לי:

1. כיצד חבילה מחו"ל מוחזרת אחרי 8 ימים - הרי היא אמורה להמתין חודש.

2. כיצד מדווח (ב-17TRACK) על שני ניסיונות מסירה שלא היו ולא נבראו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

2. כיצד מדווח (ב-17TRACK) על שני ניסיונות מסירה שלא היו ולא נבראו.

מנסיוני (אני גר בישוב עם תאי חלוקה ואין מסירה בכל מקרה), הדפסת ההודעה לחלוקה לתיבה נרשמת במערכת כ attempted delivery abroad. לעיתים קרובות, אני מגיע עם הסטטוס הזה לסניף, מקבל את החבילה, ואחרי כמה ימים מקבל את ההודעה.

כמובן שהסטטוס הוא שקרי, אבל הוא ככה"נ מובנה במערכת.

:turn-l:
פורסם

העניין הוא שלא התקבל פתק של דואר ישראל, אלא העתק טופס המשלוח מארה"ב עם הברקוד האמריקאי (ובלי מדבקת YY).

יתכן שנעשה נסיון למסור את הדואר אבל לא הושאר פתק בתיבה או על הדלת, כך שבכל מקרה משהו לא תקין.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה קורה לי לא מעט. טופס אמריקאי + מספר בכתב יד (זיהוי המיקום של החבילה בסניף) במקום הודעה מסודרת. ועדיין, הדואר מחשיב הוצאת הודעה לתיבת הלקוח כנסיון מסירה. כאמור, אצלי בישוב אין בכלל מסירה לבתים, ועדיין כל החבילות עוברות בסטטוס זה attempted delivery abroad.

:turn-l:
פורסם

אז הענין הוא שה-attempted deliveries היו ב-7.2 וב-15.2 (אבל, כאמור, לא היה להם כל סימן בשטח), הפתק האמריקאי הונח בתיבה ב-16.2 - ובאותו יום הוצאתי חבילה אחת, והשניה כבר נעלמה בדרכה חזרה לארה"ב.

אני מקוה מאד שהמשלוח לאחור ייעצר באיזה מקום.

פורסם

Track17 בד״כ מודיע על attempt to deliver כאשר הפריט מנותב מהדואר המרכזי אל הסניף.

אין לי מושג למה זה, אבל שאתה בודק באותו רגע באתר של דואר ישראל, הוא כותב שהפריט הועבר

אל סניף xxx לשם מסירתו לנמען.

פורסם

העניין הוא שכנראה כלל לא הועבר לדוור, אלא ישר לסוכנות. לדואר פתרונים (או שלא).

פורסם
העניין הוא שכנראה כלל לא הועבר לדוור, אלא ישר לסוכנות. לדואר פתרונים (או שלא).

מה שאושרי אמר - בעת המעבר לסניף זה נרשם כ"נסיון מסירה".

בעצם כל סריקה כנראה מעדכנת סטטוס כזה - אספתי היום חבילה שהגיעה לסניף המרכזי בבוקר, ובצהריים עברה לסניף המקומי - נרשמו 3 נסיונות מסירה תוך 3 שעות.

• תוכן חדש...