Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

האם ניתן להחליף את הקונסולה המרכזית בסיאט קורדובה 2001?

הלחצנים של המזגן שבורים והמחשב מראה ג'יבריש משום מה.

$T2eC16R,!ysE9sy0iHMzBQlB4UtKS!~~60_35.JPG

כמה אמור לעלות התענוג והאם יש בעל מקצוע מומלץ לדבר?

בתודה מראש,

ניר.

$T2eC16R,!ysE9sy0iHMzBQlB4UtKS!~~60_35.JPG

משכנתא זה קל

פורסם

אתה מחזיר אותי לימים הנוראים שבהם גם אני הצטרכתי להתעסק עם זה.

אפשר להחליף די בקלות. קשה למצוא בארץ את הפאנלים האלה בפירוקיות ובטח שקשה למצוא במצב תקין.

בשביל חדש מצ'מפיון מוטורס ביקשו ממני בזמנו כמעט 9000 שקל.

ב EBAY תוכל למצוא בכמה מאות שקלים כולל משלוח. תוודא רק שאתה לא מזמין מבריטניה כי נוהגים שם בצד ימין ולכן הפאנלים משם פונים לכיוון השני.

בכל מקרה, אם תמצא פאנל ותרצה עזרה בהרכבה, אתה יותר ממוזמן לפנות אלי.

פורסם

אתה בטוח שמאנגליה אי אפשר? שם מתרכזות רוב המכירות.

שאלתי את אחד המוכרים וזה מה שהוא ענה לי:

Hello

Having looked at displays on left hand drive cars before there seems to be no difference in the display. Can you confirm if the ribbon connector fits to the left hand side of the unit that sits behind the fascia?

Alternatively, please send me an image of your own fascia and connection and I will compare for you.

Thanks.

יש לך מושג איפה הקונקטור הזה אצלינו בארץ?

DSC04561.jpg

DSC04562.jpg

משכנתא זה קל

פורסם
פורסם

בדרך כלל ברכב עם הגה ימני אין שוני ברדיו או בקונסולה המרכזית. אם התמונה זהה לא אמורה להיות בעיה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שתי התמונות האחרונות הן מהמכירות בגרמניה.

אני צריך שבעל קורדובה/איביזה/ידע בדבר יאשר שהצד של הקונקטור הוא בצד שמאל, כמו שטוען האנגלי.

משכנתא זה קל

פורסם

מצטער על ההקפצה, אבל זה משפיע לי על הקניה של הרכב או לא.

האם מישהו יודע איזה צד הקונקטור או האם LHD זהה לRHD?

משכנתא זה קל

פורסם

בבריטניה הקונסולה פונה לצד אחר ולכן לא תתאים לרכב בארץ. מניסיון. הזמנתי בזמנו מבריטניה וזה לא התאים אז פשוט חתכתי את הפלסטיק. עבד פיקס, רק חבל שזה נראה לא משהו.

אני מכיר את האלה מגרמניה שמוכרים פאנלים חדשים ב 300 יורו. זה המון כסף. תשב על זה שבוע שבועיים באי ביי ותמצא פאנל ממקום שהוא לא בריטניה, שהמוכר מתחייב שהוא תקין, במחיר ריאלי של בערך 400-500 שקל כולל משלוח.

אם במקרה אתה מכיר מישהו שדובר ספרדית - אתה יכול לבקש שיעזור לך למצוא באי ביי הספרדי/ארגנטיני - שם המכונית הזאת יותר נפוצה.

אופציה אחרונה - תתקשר לטי ג'י חלפים ותשאל אם יש להם. לך תדע, אולי יהיה לך מזל.

אגב, המוכר האנגלי צודק. הקונקטור אכן באותו צד וזה מתאים, אבל המעטפת של הפאנל שונה במקצת. שוני קטן שבגללו פשוט לא תוכל להרכיב את הפאנל.

פורסם

עם הקונסולה הבריטית זה יכול לעבוד אם תשקיע בחיתוך נכון של הפלסטיק.

אבל למה להתעסק עם זה ואחרי זה לנסוע עם קונסולה שנראית רע ומאולתרת?

פשוט תשיג פאנל ממדינה אחרת. כמו שאמרתי לך, הגרמנים שמוכרים את זה חדש במאות יורו קצת מגזימים. שב על זה באי ביי, תברר בטי ג'י חלפים ובשאר פרוקיות ואני בטוח שתסתדר.

• תוכן חדש...